user Zico | Hace más de 11 años

Este Govern nos abocará a un cataclismo. Su única obsesión es expirmir al contribuyente y pasa olímpicamente en lo que a estímulos se refiere, para fomentar la inversión y la creación de nuevos puestos de trabajo.

user Bartomeu | Hace más de 11 años

Ésta clar que els temps són difícils, però aquest executiu ho està posant encara pitjor, ens ofeguran fins a l'impossible. I damunt ells van perdent credibilitat, és hora de posar a cadascun en el seu lloc

user the pijote kustisiero | Hace más de 11 años

Bauxaaaa, caganxioooooo..... hasta los tuyos no te quieren..... veteeeeeeeee....

user A mamar!! | Hace más de 11 años

a "aqui no hay quien viva" Jo estic segur que els votants del PP no varen votar això... estic segur que la gent que te les idees blaves no vota aquest desastre perque creguin amb això. El PP ha enganat a tot el poble siguin dels seus o no! Han perdut la credibilitat en tots els sentits!! No saben el que fan ni a on van... van a cop de timo i sense vela... i despres tenen es nassos d'acussar a altres partits de que funcionaven igual que funcionen ells fins ara.... increible... quanta demagogia barata... que ja no convenç ni al poble... abans casi ningu sabia era aquesta paraula i ara la majoria ja la distingim a distancia!!! Ganduls!! Feis oi!!!

user A mamar!! | Hace más de 11 años

Sempre estam igual donant sa culpa a nes altres... així desviam s'atencio i tiram sa pedra damunt ses altres teulades... voltros vareu triar la vida politica que heu triat i haureu d'aguantar el que hi hagi... si no vos agrada a mamar!! i cap a cavostra. Lladres, ploramiques, aprofitats, hipocrites... MOS VEIM A SES URNES!!

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

vs, que siguis defensor del peperetes engominats ja em va bé, que et mantenguis amb lo de "una flotilla" que saps que no es cert i si no ho sabies t'ho explicaren ja bordeja el fer el ridicul. De flotilla res a tota la badia de Palma una barqueta petitona i poquetes hores de feina que treie poca cosa. La idea estava be, pero era clarament insuficient i per descomptat que de flotilla res de res. Per cert si no record malamanet es va començar aquesta mesura governant Antich i els del Pp criticaren fort que just era una barqueta.

user vs | Hace más de 11 años

Es de veure. La patronal actúa contra el Sr. Bauzá com si fos el Sr. Allende o altre progressista.

user aqui no hay quien viva | Hace más de 11 años

No los votasteis , pues apechugar con lo que elegísteis. Si hubieran salido los otros, tampoco nos hubiera ido muy bien. Ya es hora de que los contribuyentes peguemos un golpe sobre la mesa.

user pep | Hace más de 11 años

vaja una porqueria de govern ja esta be de donar ses culpes ets altres si no sabeu que eu de fer dimitiu i que entri gent nova

user JS | Hace más de 11 años

Si pugen els impostos hi haurà menys consum i mes destrucció de feina i ho fan ara que comença la temporada turística. Aquests individus, a on han estudiat la carrera d'econòmiques? Varen eliminar la ecotaxa i ara xerren de la herència rebuda. Hipocrites venuts de Madrid.