user Caterina Salvà | Hace más de 11 años

Que curiós que tots es que només tenen merda i mentides per ficar ho fan de forma anònima..donau sa cara si sou tan valents, o millor callar perquè així és més fàcil fer demagògia barata? I a tu ``provocatore´´ que no vals es coions d'un penjat i no provoqués més que llàstima, no saps ni què dius ni que te pesques rei.

user Català fins a sa mort | Hace más de 11 años

No sé com no vos cau sa cara de vergonya a tots quan sou. Però l'unic que me consola és que sou es mateixos inclús crec que s'estan rebent retribucions a canvi de deixar malament a nes millor batle que hem tengut i que en canvi no podem dir lo mateix des president engominat que tenim. Lo que me fa graci és que després de dos anys sense estar a nes poder encara no vos en podeu avenir. Au ido quan vos hagueu pait bé anau a fer una becadeta que vos sentirà millor!!!! Visca sa REPÚBLICA i visca en MIQUEL CIFRE

user Biel | Hace más de 11 años

Si el Sr. Cifre ha de ser el nostre salvador, Deu mos trobi ben confessats, si lo que ha fet fins ara com a politic es tot cuant sap fer a nivell privat, no es rar que Sta. Margalida "La Vila" fassi AIGUE PER A TOTS ELS COSTATS. Paissssssssss............a.

user alucinado | Hace más de 11 años

Se despide ? a donde se marcha ? a recibir lecciones de educación ?

user Jaume Mestre | Hace más de 11 años

Miquel Cifré és honrat i feel a les seves idees. Un polític de raça que a vegades les seves fortes conviccions el duien a no ésser politicament correcte.

user Joan | Hace más de 11 años

Buff!!! Quin alé que s'envagi aquest tipo. Gent com ell mou guerres!!! La vila hi surt guanyant molt. Millor si s'en va al Sàhara, i que no torni!!!

user opi-no | Hace más de 11 años

up los opinadors han acabat sa son. Vamos chicos que después nos que procesión y sobretodo peniténcia, mucha peniténcia.

user Joanet | Hace más de 11 años

JS tu rabia al PP te ridiculiza.. El odio te nubla. Eres un fascista intolerante, sectario y con evidentes carencias afectivas, solo así se explica tu ansia por la privación de libertad a quienes, por suerte, no piensan como tú.

user un español mallorquí | Hace más de 11 años

Menos mal que no se tiraron ous, vaya ridiculo creo que ha sido el Alcalde más conflictivo que ha tenido el pueblo nunca ha estado conforme en nada, la revolucion para otros tiempos, parece Rubalcaba pero en grande.

user jaime rossello | Hace más de 11 años

para mi fue deplorable la actuacion del alcalde pero lo que no tiene nombre es el espectaculo que dio un grupo en la plaza por la noche con el beneplacito del alcalde, para mi no representa a todo el pueblo ni mucho menos, este espectaculo fue bochornoso.