user JS | Hace más de 11 años

També pens que en Valtònyc s'hauria de posar un poc tranquil. Com he dit abans tenim les eleccions i mentrestant el que hem de fer és fer oposició pacíficament sense caure a les provocacions

user JS | Hace más de 11 años

Jo no sé si va haver agressió o no. Però maldament el PP s'estigui carregant la nostra identitat i cultura i perjudicant a la classe obrera, el que no poden fer és que després apareguin com víctimes i que se convertesquin en màrtirs. Tenim les eleccions per a canviar el color polític, és qüestió de temps, però no s'ha de caure amb la temptació de la discussió i l'agressió, (cosa que no sé si ha passat). Encara que si és ver que n'Álvarez va dir de que haurien d'haver deixat més republicans a la cuneta, idò això és de "chulo barriobajero" i molt greu.

user Tomeu Quely | Hace más de 11 años

Axò matex, vestèn, pero no crec que vagis anes diari de Mallorca, lo teu ès més es diari catalanista "Diari de Balearrs"

user Au, a pasturar! | Hace más de 11 años

I que ho és de caparrut i d´ignorant!. M´en vaig al Diari de Mallorca.

user Tc | Hace más de 11 años

Esto es el colmo, este personaje no se merece ningún respeto, ahora no solo falta al respeto en sus "canciones", ahora también agrede, espero que se le sancione con dureza, este tipo de gente sobra.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

@Respecta. S'Història no es una ciencia ecsacta , ni pura. Si xerras o escrius pensa per tu mateix i no te deixis influenciar per es cuatra Catalufos renegats. Estodia i treu conclusions i aixi podràs dir que començas a tenir una vida plena i em responsabilitat. Visca es Balear. Fora es Barceloní impossat. Catalunya ens Roba!!!

user Respecte | Hace más de 11 años

Per respecte a la gent que s´ha passat cinc anys de la seva vida estudiant Història o Filologia, s´hauria de prohibir a aquest impertinent que es posa costelladevanella escriure aquestes animalades, les quals fan posar la pell de gallina.

user alucinado | Hace más de 11 años

No merece mas comentarios, es un simple delincuente

user 0 | Hace más de 11 años

Ara ja es sap que va ser el pepero el que va insultar a Valtonyc perque aquest li pegàs. No saben com desacreditar a la esquerra ni al Català i pràcticament s´autoagredeixen per donar la culpa als altres.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Domés sabeu insultar i ara pegar a sa gent. Es més, te atreveixes a escriura que n'Alcover i en Pastrana escribian en Llengua Catalana. A tu s'escola ja ta arriba tard ,tens es cervéll buit Renegat,adoctrinàt i adoctrinador d'una Paissos inecsistents. Per cert. ¿Quina és sa patria de aquets Paisos que tu dius que perteneixém? Més baix ja no pots caura.