user Déu meu!. | Hace más de 11 años

En lloc de contractar opinadors que a més no saben escriure, més valdria haguéssin conservat els llocs de treball a la gent que han acomiadat. La despesa seria la mateixa, però els ciutadàns tendriem uns serveis i no llegiriem begenades.

user Mirau | Hace más de 11 años

Para que luego digan que los politicos no saben hacer ni una O con un canuto, estais equivocados hay uno que sabe escribir y si no le han ayudado a redactado una carta, aunque a lo mejor se la ha escrito algun escritor a dedo de esos que cobran 2000 euros por escrito , a saber

user Ojalà m´equivoqui, però... | Hace más de 11 años

Jo del Batle estaria preparat mentalment per que en Joserra es presenti malgrat la "no invitació", anvoltat dels cossos de seguretat i donant mal ambient. El tarannà seu és de que és lámo i pot anar on vulgui i els subdits li han de retre homenatge.

user jajaja | Hace más de 11 años

A VILERO DE SOCARREL: No ets més pur perque no t'entrenes, que és això que no voleu foresters, te faig sabre que jo, filla de forestera (amb molta honra) i Ca'n Picafortera (per més "inri"), me tendreu per Santa Margalida, però no per tu, si no, perque es tracta d'un dia de fira per un poble, (del que no me sent identificada, ja que soc de CA'N PICAFORT, i no de SANTA MARGALIDA, encara que sé i no discutiré que CA'N PICAFORT pertany a SANTA MARGALIDA), perque ningú me pot dir, ni me dirà si puc entrar o no.

user jajaja | Hace más de 11 años

ohhhhh, i es meu homenet que farà???, per lo únic que va a firetes i festes de Santa Margalida és per veure les AUTORITATS... ohhhh, i mi maridito que hará???, por lo único que va a las "firas" y demás fiestas de Santa Margalida, es para poder ver a las AUTORIDADES...

user JS | Hace más de 11 años

No tenc res contra Madrid. En els meus comentaris en cap moment he criticat a Madrid. Estic d'acor5d amb tu de que és una fantàstica ciutat. Només dic que en Bauzá es sent més a gust quan va a Madrid que quan va a un poble de les Illes Balears

user Raimon Espluga | Hace más de 11 años

JS, a Marratxí en Bauzà ho ha fet bastant bé els darrers anys, Sa gent en general esteia contenta amb ell i SÍ es sentia molt identificat amb es pooble. I això de que es senti identificat amb Madrid ho dius tu i sa gent com tu manipuladora... A més, quin problema téns tu amb Madrid?? És una ciutat que tracta molt bé a sa gent i vos cansau d'anomenarla amb sentit peioratiu...demostrant una ignoráncia i un racisme molt típic del catalanisme radical.

user JS | Hace más de 11 años

MIQUEL, idò et diré que conec bastans de votants tradicionals del PP que també pensen el mateix sobre en Bauzá. També seran uns catalanistes per no pensar com el president?

user JS | Hace más de 11 años

Espluga, lo normal és que a un president el convidassin sense cap problema, però aquest mal ambient ho ha creat en Bauzá i no només a Santa Margalida. A molts de pobles governats pel PP s'estimarien que en Bauzá no hi vengués però per ser del mateix partit no li diran. Per exemple a les festes de Sant Antoni de Sa Pobla ja no hi va venir. Ès que ell ja se sent incòmode i no només per la gent sinó perquè no se sent gens identificat amb les nostres festes. A ell li tira més Madrid, el pàdel, golf i les fires internacionals. Però a unes eleccions si desprecies a la Part Forana idò et pot sortir car.

user Miquel | Hace más de 11 años

JS, com bon catalanista que ets, tens interioritzada sa manipulació.