user tianet | Hace más de 11 años

Joan riera(heu he escrit be?). PEPEROOOO?, som un ciutada Manacori i re mes home. Es mes de pepero aixo de arruix en resntimens. No vos ataque ningu, aixo es lo que voldrieu. Es el batle mes xarec quen tingut mai. JS, que me costara fero?.

user JS | Hace más de 11 años

Tianet, ido si estimes sa llengo apunta't a l'escola de mallorquí de Manacor. Fan cursos per adults.

user joan riera | Hace más de 11 años

Per cert, alguns comentaris i insults com els del "calvo" són d'un conegut arquitecte de per espanya, que viu a Manacor i membre del PP que hauria de publicar quins projectes ha fet per i a manacor, segurament calladito estaría muicho mejor, coño. aiiiiii

user joan riera | Hace más de 11 años

tienet, mentider amb lo del Batle, menditer amb lo de s'auditori, mentider amb lo del poble abantonat, mentider amb lo de sa llengua. ets tan mendider com en Bauçà, te va bé? arruix pepero resentit

user tianet | Hace más de 11 años

Es el batle mes xeraq que em tengut mai a Manacor. Es un inutil i no a fet mai res per Manacor mes que un auditorium que domes ompleix en joaquin cas vengut de prim....(ja me direun aixo si en tot el meu respate per els actors que euferen molt be). Te es poble abandonat( vull donar ses gracias ha nes dos porteños pes nou motor de saigo, gracias) aixo si , te tems per estodia una carrera. I perdonau es meu mallorqui, pero no voldi que jo, tambe, estimi sa meva llengua, igual que ell. Tots sabem que se llengua a na quest pajaro li importe un pepino.

user JS | Hace más de 11 años

Mirau jo defens el català perquè és la llengua pròpia d'aquí i si no ho feim noltros no ho farà nigú i aquest govern s'ha proposat a marginar la llengo. En Joanet diu que es castellà està prohibit en l'educació. Això si que es manipular i mentir, ja que el castellà s'ensenya i els alumnes al final de l'etapa escolar saben escriure i llegir les dues llengües. Però si començam a reduir el català el que se conseguirà és que la gent domini correctament el castellà i en canvi el català simplement tindran uns coneixements limitats ja que fora dels col.legis tot se mou en castellà. No estic en contra del castellà, però segons quines polítiques es facin el que s'ha conseguit en 30 anys idò es perdrà en 7 o 8 anys. Per molt de català que se doni, els alumnes catalanoparlants continuen xerrant en castellà amb els alumnes castellanosparlants, o sia no digueu que el castellà està en perill.

user PEP | Hace más de 11 años

JO TAMBÉ VULL ENTRAR "AMB HUMILTAT" PERO DE VICEPRESIDENT. QUAN ES COBRA?

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

...Si saben laborar...socialmente...pueblo a pueblo...tienen un espacio político...bajo el sol balear...No van a ganar nunca las elecciones...van a incordiar...y picarán por su vocación de mosca cojonera...al PP...que los necesitará como sumando...para gobernar...No obstante...deben tener más querencias por Palma...que es la que da o quita poderes...

user En JS està fotut | Hace más de 11 años

JS, tu es xerri del que es xerri sempre amb sa mateixa història del català... Hauries d'obrir un poc més es teu cap; et tornaràs boig amb això de's català.. A s'escola tot és en català i a s'administració pots entrar sense sebre res de castellà, que vols més?? Per cert, quan entraren els dels PP, dien clarament que qualsevol podria estudiar en català; simplmente deien que s'obriria sa posibilitat d'estudiar tambè en castellà; no entenc sa queixa.. En tot cas, estan fent ses coses molt malament en coses realment importants i alguns únicament vos preocupau si el català no s'imposa a qualque costat..

user Joanet.. a JS | Hace más de 11 años

El PP está gobernando y el castellano sigue siendo una lengua prohibida en la educación.. No entro a valorar si está bien, mal o regular, pero es un hecho; así que menos manipular y mentir, porque se te nota de lejos tu actitud fascista.