user Macupe | Hace más de 11 años

De metro nada, es el tren express que ya funciona a determinadas horas. Aquest Conseller que vol vendré un metro o la moto? Mejor haber seguido con el tren a Arta, esta localidad lo necesita y sus habitantes lo reclaman. Pero be, la cuestión es hacer oídos sordos a lo que reclama la población. Políticos yo home!!

user El revisor | Hace más de 11 años

Esto es muy confuso. ¿Qué tiene que ver el metro con el tren? ¿De qué manera "una línea de metro supondrá duplicar el número de enlaces ferroviarios entre Palma y Marratxí"? ¿Y cómo afectará a los horarios, que es lo que les interesa a los pasajeros?

user guillem | Hace más de 11 años

l'obsessió per la velocitat es quasi paranoica en els gestors del tren. el que realment necessitem son serveis eficients i pràctics que ajudin a augmentar el nombre de passatgers. si el nombre de passatgers del tren no augmenta, podran pressumir com en Fabra del seu aeroport però demostraran ser uns pèssims gestors públics.

user Ciutadana | Hace más de 11 años

Sí,sempre només afavorint als mateixos ciutadants.Sempre totes les millores pels ciutadants des del pla cap a Palma!!.La zona del Llevant també existeix.La gent del Llevant,no agafa més el tren per les poques opcions dhoraris que hi ha!!,seguríssim.Tan de bó fessin una enquesta de la satisfacció de la cualitat del tren!!,es reflexeria la realitat. Un tren cada hora i tardes més d'una hora per arribar a Palma!!!!,és una barbaritat.Desig que tenguin present aquest missatge!!, perque és la realitat.

user vs | Hace más de 11 años

Sota el Bloc, les decisions i itineraris estaven sostmeses al interessos de pobles, poblets, batles, etc. També s'ha de pensar en el viatger, tot com en les exigències d'un tren modern i eficient. Vull dir que, pel tram venidor, la voltera entre Sant Llorenç i Son Servera desafia tota lògica de modernitat.

user Felix Jaeger | Hace más de 11 años

Yo quiero que el tren de Manacor PARE DE UNA VEZ en son Fuster en días laborables, donde además, se cuenta con una amplia calle en la que pueden aparcar decentas de coches, coches de aquellos que vivimos en Palma y tenemos que desplazarnos hasta Festival Park (mi caso) o la plaza españa para poder ir a Manacor a trabajar.

user joant | Hace más de 11 años

el tren dalacant amurcia fa una parada i torna arrera, la solucio al tren darta es la seguent: la mes rapida i barata es a manacor, el tren tornaria arrera un kilometre per una via dobla ( ara unica), voltaria el poligon, una parada vora hospital, un pas soterrat per la muntnya de son mas i cap a san miquel pel traçat antic. jo no som enginyer pero es una idea, tenim lA idea danar sempre envant, pero a vegades val la pena recular

user vs | Hace más de 11 años

Per evitar l'enllaç de Sa Pobla/Manacor, s'haguessin pogut comprar locomotores mixtes (fuel i electricitat) molt corrents a diversos països europeus. Tanta sort que hem evitat els enllaços de Manacor. Cada vegada, veig més evident que l'única solució (tot i el seu cost) per la travessia de Manacor era soterrar el tren.

user laveritatofen | Hace más de 11 años

abejo tens rao en sentit cap a palma, pero en sentit inca no, ja que el metro aturara a via morta i el tren dinca, i a sa pobla vendra uns minuts despres per via 1, es a dir has danar a fer la volta pel tunel...

user abejorrocojo | Hace más de 11 años

laveritato fen; Anem a veure, el transbordament a l´Enllaç correcte, però veig que estàs un poc perdut en el transbordament de Marratxí. Si vas pel pas soterrat passaràs a s´altra via i el que aconseguiràs és tornar en direcció a Inca. Per fer el transbordament simplement hauràs de devallar del tren, fer-te un parell de passes endavant, i pujar al tren que hi haurà esperant a la via morta, però en cap cas has d'anar pel pas soterrat. Al menys vull pensar que serà així i vull expressar que no estic gens d´acord amb els transbordaments.