user maria claudia machuca diaz | Hace más de 13 años

muchas felicidades a todos los mallorquies por el nuevo tren y ojala vuelva algun dia a esa hermoza ciudad maravillosa porque tuve la suerte de estar ahi gracias a toda la gente que me a tratado muy bien FELIZ 2011.

user TATO | Hace más de 13 años

Querido Jaime Barceló Martorell,haceme el favor de localizar a la Empresa que realiza éste proyecto,para recomendárselo a nuestra Reina Cristina,en el trayecto de Buenos Aires a Córdoba,así podremos tener por fin un verdadero tren bala....ésto de la bala,bno és nada alusivo para Tí,un gran abrazo.-

user pico | Hace más de 13 años

Y EL BABAS ,COMO AGUANTA QUE GANAS TENGO QUE HAYA ELECCIONES

user Molt bé elèctric, fora contaminació | Hace más de 13 años

Molt bona feina, perquè el tren d' ara contamina moltíssim, un cada 20 minuts. I no en parlem quan arriben a Palma que es fiquen davall terra i és un subterrani de contaminació. També, de rebot i gràcies a n' aquestes obres em digueren que faran un pont – rotonda damunt la via, al costat del pont del Cocó de Lloseta, perquè el tren elèctric necessita més altura pels fils d' electricitat que portaran la corrent. Aquest pont actualment és un punt perillosíssim a on hi ha hagut molt d' accidents i hauria d' estar molt més senyalitzat com el que és: una trampa per al qui no hi ha passat mai: quan ets a dalt, venint des de la fàbrica del ciment, volta de cop cap al poble, i a pocs metres es pot voltar cap a l' esquerra, punt a on volten mols de camions, i quan t' adones ja hi ets a damunt, perquè hi pot haver un vehicle, o dos, o tres... Hauria d' estar molt més senyalitzat com a punt perillós. Els del poble tremolem quan hi hem de passar, perquè n' hi ha molts que han adreçat enlloc de agafar la curva.

user Elias | Hace más de 13 años

Me tranquiliza tu afirmacion, solo me apena que tu no lo puedas inaugurar, pero tranquilo que quedan mas tramos de vias para la electrificacion Desde luego en esta legislatura te has lucido y quiza te encuentres con las pilas a cero voltios

user Jordi des Racó | Hace más de 13 años

Inquero: si llegissis els diaris sabries que entre el tren a Artà i tramvia a aquesta legislatura s'hauran començat a fer més kiloemtres de vies que en els darrers 12 anys, el que passa que estam acostumats a fer les obres corrensos i de qualsevol manera per tenir-ho acabat absnde les eleccions. Conec en Biel Vicens i te puc assegurar que a això no ho mira, almanco per ara, però la seva feina donarà els seus fruits a llarg plaç, això és el que compta i hauria de mirar la gent. I per cert, si viatjassis en bus també sabries que són multitud les línies que ara funcionen amb la targeta intermodal a un preu super reduït, però clar això no ven.

user UN INQUERO | Hace más de 13 años

a na paquita, si es mereixen doblar els vots el PSM, no seraà pels km de via o de transport public que ha fet la conselleria del senyor vicens.

user Un inquero | Hace más de 13 años

Vos tallaram la corren, manacorins estufats. Visca el Constanci!

user manacorí | Hace más de 13 años

serem l'enveja de balears, ni palmesanos ni inqueros, manacor tendrà tren-tram!!!! força garba!!!

user tomeu | Hace más de 13 años

menos fum i més xispes! endavant tren-traaaaaaaammmmmm!