user pintureta | Hace más de 11 años

En Joan és el millor batle de Mallorca!!! Visca Ariany i visca en Joan!!!

user pica-fort | Hace más de 11 años

Tots aquests que malparlen d'en Joan amparats en l'anonimat són uns autèntics ignorants. En Joan ha guanyat les eleccions dues vegades i per majoria absoluta. Per cert, en les eleccions del 2011 va tenuir la majoria absoluta més àmplia de Mallorca. Hi va haver més d'un 80% de participacipació, per tant, aquests malparlats el que han de fer és acceptar la voluntat del poble d'Ariany, que li ha donat aquesta àmplia confiança perquè el coneixen. A més d'això en Joan té ofici illoc de feina, i si està en política és perquè estima el poble. Un batle no té horari i, a més, se'n du els malsdecaps a ca seva; ha d'aguantar molta pressió i també els comentaris covards d'alguns estúpids que només parlen darrera. Jo per en Joan donaria un braç! Ànims Joan! El que falten són polítics vocacionals i honests com tu!

user Fotut | Hace más de 11 años

Joan no t'enrollis que els arguments que dones són molt magres, no tenen agafada. El que passa és que t'han tocat ben tocat, i tornar a Santa Margalida... deu esser mal de de dur després d'haver-se cregut qualcú.

user Ya esta bien de oportunistas | Hace más de 11 años

¿A què deriva te refieres?. O sea ¿que te aferras a la silla porque no tienes otra cosa? Mal vas por ahí, y no cobrar en política no es dejar a nadie a la deriva, nadie te obliga a estar y si no te gusta te buscas la vida. ¡Tendrá valor con semejante declaración, de dejar al político a la deriva!. Con estas mentalidades no vamos a ninguna parte

user cadarnera | Hace más de 11 años

El que fa falta són persones amb autèntica vocació política i no monetària, vocació directament proporcional a una vertadera estimació al poble i a la seva gent, no cercant els beneficis personal sinó el be de tots. Només d'aquesta manera es podríen fer coses molt positives i ben necessàries. I aquest batle no és el model. Estic totalment d'acord en que no cobrin i que no tenguin dedicació exclusiva. Basten els funcionàris per atendre el dia a dia.

user GM | Hace más de 11 años

No fa falta tornar a l'ajuntament de Petra, no es aquesta la qüestió. La qüestió és que el batles d'aquests poblets petits no fa cap falta ni una que cobrin, que es dediquin a la seva professió i si no en tenen que la cerquin. I si Marc Miquel, han aconseguit dividir aquest petit municipi, això és l'única cosa que es pot apuntar el batle, i en Pascual, no han sabut fer res més pel poble i l'han enfonsat a la trista misèria.

user buf | Hace más de 11 años

Marc Miquel, nomes dues coses, una, En Toni Pascual, no va cedir la vara, hi va haver eleccions i no se si es la primera o la segona legislatura que governa en Joan, crec que es la segona. I per altra banda, tornar a l'Ajuntament de Petra, mai, mai de la vida, si ara tenim pocs recursos quan fosim de petra en tendriem menys. Salut

user Marc Miquel | Hace más de 11 años

Dels comentaris que he llegit, és veritat que Ariany és un poble sense vida. Porto vivint a Ariany des de fa molts anys, és clar que hi ha un parell de famílies que es reparteixen el poder, una que està en l'oposició el PP. i l'altra en UM. la que governa, el principal referent és el presumpte corrupte Antoni Pascual (amic personal d'Antonia Munar), que va cedir la vara a Joan Ribot. Ells han aconseguit dividir a aquest petit llogaret que no supera els 700 habitants. Crec rotundament que aquests municipis petits no funcionen i no són capaços de resoldre, dinamitzar, unir a les seves gents. És molt important que la gestió municipal se centralitzi en un ens superior i capaç, en aquest cas seria l'Ajuntament de Petra, qui hauria d'administrar aquest petit llogaret.

user DEUMEVET | Hace más de 11 años

Joan, no escolits aquesta gent, que potser lo unic que fan es tenirte enveja que "quasi" tot el poble estigui al teu costat. A mes qui faria de batle per a no cobrar res??? Joan, no escolits aquests hipocrites, que segurament, no viuen al poble o nomes i venen els caps de setmana. Segueix igual... Una abraçada

user Francinaina | Hace más de 11 años

Però si el poble d'Ariany de cada dia perd més gent. Ni aquest batle ni l'anterior han sabut fer res per aquest poble, fa pena, ni tant sols els llogarents que hi ha avui en dia arreu de Mallorca fan tanta pena i tenen molta més vida i activitat. No ha estat capaç de crear ni una cosa que sigui bona pel poble. Com és possible que parli de coordinar i organitzar les tasques, quines tasques? Que sabrà de coordinar... És surrealista.