user Julen | Hace más de 11 años

No us quedarà altra que demanar la subrogació al Consell de Mallorca, i creuar els dits.

user xesc | Hace más de 11 años

Recordar que el PSM autorizó el macrohotel de Punta Reina y las retroexcavadoras picaban incluso los Domingos por la noche.

user Aura | Hace más de 11 años

No crec amb aquesta dicotomia de que amb un partit de dretes comandant poguessim edificar amb 5000 metres i amb un d'esquerres en precisariem 20000.(Parlam de opcions politiques teoriques).Conservar be un paisatje son mes coses que aplicar sa regla de tres de s'extensio des troç de terra.Tenim autentiques barbaritats de un i altre signe.Igual que hi ha beneitures de "protectors" que no deixen tornar alçar una caseta esbucada, sense sotil, perque no basten es metres cuadrats, per exemple.Queda mes protegida sa finca amb pareds esboldregades i ses teules en terra? Torn repetir,respectant qui pensa lo contrari,que 15000 metres son molts i se podria rebaixar.No he dit que no fassin falta limits,he parlat de rebaixar-los.

user victimas del ayuntamiento de Calviá | Hace más de 11 años

Pues el PSM exigirá mano dura contra las infracciones urbanísticas en terreno rústico, pero será en Manacor, porque en Calviá no les ha preocupado en absoluto que se ocupe y construya en ZONAS VERDES PUBLICAS,un ejemplo terrenos de unos 12.000 m2 de ZONA VERDE PUBLICA junto al polideportivo de Peguera.

user Cat | Hace más de 11 años

Aupa tot són paraules buides i paparassa. Envers de ser tan durs quant sou a l'oposició més valdria pegàssiu un poc al toque als "vostros" d'Artà (per exemple), q prefereixen tapar, callar, fer caducar i preescriure expedients, con tal de no quedar malament enfront a sa gent i firmar demolicions. Si anau de ecologistes podrieu intentar fer el q predicau en els vostros programes en els pocs casos en q podeu governar. Perque perdeu i MOLT la credibilitat quant feis aquestes coses. Incitau a q la gent faci cases ilegals ja q es veu clar q l'únic q es cerca es cobrar sa multa i res més. No veig q faceu RES x la protecció del territori. I jo, nacionalista, ecologista i d'esquerres he tirat el meu vot a la basura votant-vos, i no ho faré mai més.

user Aupa | Hace más de 11 años

Aura (#6) aquesta notícia no va d'ordenació urbanística, sino de vigilància i aplicació de les disciplina en conseqüència de la normativa (ordenació). No crec que el govern municipal del municipi (PP + altres dretes) es pugui titllar de "proteccionista", hauries de trobar una formació política més dretana per ventura, a qui votar per a davallar líndex d'edificabilitat en sòl rústic... O bé, cercar-te la vida i ampliar la teva parcel·la; o aguantar-te i viure en urbà. No té ni cap ni peus, el que dius dels límits, aquests han d'existir, com existeixen p. ex., amb l'índex d'alcohol en sang quan un condueix, i per molt injust que això pugui ser segons el cas de la persona (tolerància, etc.). Tornant a la notícia, si ningú no vigila i fa respectar la norma, això es Canbum, perdem valor, i causam greuge comparatiu a qui respecta la norma. Cat (#5) potser tens raó (veure capítol recent a Artà), però al menys aquí a Manacor, encara que sigui des de l'oposició i contra el PP (així és més resultón), ho fan; també sé d'altres municipis, que ni això, ni a la denúncia política, hi arriben....

user Aura | Hace más de 11 años

Todos somos ecologistas en casa del vecino.La normativa debería cambiar y poder edificar proporcionalmente al terreno.Lo que no tiene ni pies ni cabeza es que con 14999 m no podamos hacer ni una caseta y con 15001 podamos construir lo que nos de la gana.Hay muchas fincas pequeñitas en Balears que estarían mas cuidadas y mas visitadas si se pudiera hacer algo de 50 ó 60 metros. Incluso se pagaría contribución.No propugno la barra libre pero sí rebajar los mínimos bastante.

user Cat | Hace más de 11 años

Aquests xerren molt pq no estan en el govern, perque després quant poden no fan res. Molta boqueta i després no son valents per enfrontar-se a a tirar cases. N'hi ha massa i això implica posar.se malament amb molta gent, i alguns votants. Això és el q passa per allà on governen. Psm... Pfffff

user Matias | Hace más de 11 años

Derribo, carcel y una buena multa acabarian con las obras ilegales.

user Surmann | Hace más de 11 años

Ya está bien que tengamos ep 90 % de edificaciones en suelo rustico Mallorquin ilegales. Derribo ya y multa. De otra forma nos podemos pasar cualquier ley por el forro.