user Apoderado del torero ecuatoguineano | Hace más de 11 años

Las mejores fiestas de San Sebastia fueron quando JOAN FAGEDA fue alcalde.Aquel año tocaron TAM TAM GO,TINO CASAL,MECANO etc

user JS | Hace más de 11 años

Les festes i tradicions són per gaudir-les i pasar-ho bé. Si quacú no l'interessa idò no està obligat a participar-hi. Al comentari anterior li diré que les festes de Sant Sebastià no només hi ha les xeremies i ball de bot sinó que hi ha altres actuacions. Però veig gent que li fa ràbia lo mallorquí i ho polititzen. Ai!, que es de trist sa curtó.

user mallorquin de Guinea Ecuatorial | Hace más de 11 años

El Drac de Na Coca,ball de bot,xeremiers...........quina monada de festa!

user Teodoro Obiang | Hace más de 11 años

Revetla a ses voltes....i molt de fred.

user Loquero | Hace más de 11 años

Las vacas locas del Foro ya se han "escapao" ¡riau, riau! Y ha dicho el "alcaide" que no salga "naide", que no anden con bromas, que es "mu mal ganao" ¡riau, riau!.

user Nguema Nguema de Malabo | Hace más de 11 años

Buenas fiestas ,paz y suerte para todos.jocker petons per tu i Zuma

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Sabeu s'espressiò mallorquina que diu "ets més beneit que en Pep Merda". Idò diu aixi. Això era un pixaprim que l'hi deien Pep Merda, ell no li agradava tenir aquest nòm. Un día va anar a veura en es seu misser(abogat per es catalufos) i li va dir que volia cambiar de nòm,que no li agradava. Es misser li va dir que allò que demanava era molt dificil i que costaria molts de doblers. En Pep Merda li va dir que li era igual es doblers i que volia cambiar de nòm ,fort i no et mòguis!! Es Misser li va dir que faria tot lo possible. Es cap de unes setmanes es misser, va fer cridar a n'en Pep Merda i aquesta va esser sa conversa. Misser.- A mèm Pep, he pogut arreglar lo d'es teu nòm. Ara ja no ets en Pep Merda ara te noms Pep Verger, Pep Merda.- I aaraa!!!Que ha fet? Jo no volia això, es pardaaaalss!!! Misser.- ¿ I que he fet malament? ¿NO volias cambiar es nòm perque s'en rèien de tu? Pep Merda.- Idò açò volia que me canviassis es nòm i voste m'ha canviàt es llinatge(cognòm per es catalufos). Jo volia esser en Josep Merda!!! I aquesta es sa vertadera histori d'en Pep Merda. Dedicat a un que escriu em molts de nicks i se pensa que tots som com ell.

user Pijama | Hace más de 11 años

Juaaaassssss. Es verdad. Pero menudo torrijón lleva el colega. Y le pagan por eso????? Yo tambien quiero un chollo asi en emaya!!!!!!

user Monolingües disortográficos | Hace más de 11 años

Harán se escribe con H. Menos crueldad y más ortografía.

user Hasta el toto de tot | Hace más de 11 años

El sindicalista ese se debió quedar sobado con la revetla de ayer. Vaya bluf. Ahora sí, y fuera coñas, menuda jeta tiene el pájaro ese. ¿Y para eso le pagan en emaya? Un vídeo para los anales de la historia. Porque hasta el ano estoy.