user samantha | Hace más de 11 años

@ vs:Totalment d'acord amb tu. Deien que baixarien els taxes d'els aeroports per fomentar mes vols, i els han pujat. I volen privatitzar als aeroports mes rentables. Vergonyosos aquests politics de palla.

user Jose | Hace más de 11 años

I el de ibiza...quinto nacional en numero de pasajeros al año.

user vs | Hace más de 11 años

"Samantha" aquestos eroports, si són del grup nacional AENA, ens han costat molt cars, sobretot a la nostra comunitat. Els seus dèficits, per mor d'un tràfic baix, és cobert pel beneficis de Son Sant Joan i un parell d'aeroports mès (Málaga, Canarias). Per aquest motiu, no podem dvallar les nostres taxes, l'hivern, com caldria, per tal de fomentar la desestacionalització.

user JJ | Hace más de 11 años

«Decimos que las operaciones duran lo que dura un embarazo: nueve meses». Si conoces al que da el visto bueno puede que tarden como mucho lo que dura: un parto

user abc de las cosas | Hace más de 11 años

duros a 4 pesetas? esto es/sera un aeropuerto muy deficitario -como 3/4 de ellos- no creo que nadie quiera regalar millonadas porque si...¿¿¿??? que nivel de gestores politicos hemos tenido, tenemos y tendremos que se permiten el lujo de crear deficit descomunal -y robando- y que luego tiene que pagar el ciudadano...para echarlos a la m...

user samantha | Hace más de 11 años

Que ha costat aquest aeroport a nosaltres fins ara? Perque no publiquin aquesta informacio tambe? Que han costat tots els aeroports inutils que s'han construit fins ara? I volen culpar als controladors per aquest deficit multimilionari de AENA, quan son els politics i empresaris afins que han duit a nosaltres a la ruina. I ara, a vendre per dues pessetes. Vergonyos.

user vs | Hace más de 11 años

Per a l'aeroport de Ciudad Real del PSOE (govern i caixes), per ventura els inversors pagarien nomès l'euro símbolic. Ja veurem.

user Minucias | Hace más de 11 años

Eso es una miseria para compensar todo el descomunal gasto hasta ahora. Tardarán siglos en recuperar la inversión (si es que la recuoeran).

user vs | Hace más de 11 años

No m'ho crec del tot, emperò no m'estranyaria que en pagassim molt mès que pels aeroports "joiells" del PSOE, com ara Ciudad Real, Osca, León, Ferrol, etc. Per què nomès es parla del desgavell de Castelló i no dels altres, de vegades més greus?

user joe | Hace más de 11 años

cual mafia lo ira a comprar, la mexicana, la colombiana, la rusa, la japonesa, la china........ si entra droga imaginate con aeropuerto propio...