user Nenita | Hace más de 11 años

Jajsja i do si Tomeu, ara ja m,has comfirmat lo que pensava de tu, per favor explique,m a qué ve ara es trenc jajajajaja es q me mates... Que te que veure... Jo alucin, rei... Pas de entrar al teu joc, amb gent com tu no es pot reflexionar ja que pareixes un ninet de " ué"... No pensis que m, has guanyat perque no te contest... Es que simplement pas de tu...amb aquest cas no diguis q " quien calla otorga" si no que la indiferencia es el millors dels desprecis.

user TOMEU | Hace más de 11 años

tanta sort que reconeixes que ets una bruixa, estic ben content. Tu tambe deus esser d`aquets que diuen: salvem es trenc????????? pero si se fes per sort o per desgracia serias sa primera a dur-li es teu curriculum, que dubt molt, que sigui de lo millor. un saludo

user Nenita | Hace más de 11 años

I do si Tomeu... som una bona bruixa i ho se.. Si dic q els ppros del poble son cutres ho dic perque ho pens, si no dic es nom no es perq estigui empegueida del meu nom que es Antonia ( igual q moltissim a dels q comenten aquí i tampoc el diven) ,si dir coses obvies per tu es una valentía ....pot ser que si ja que vaig a tots els plens i m, inform, crec q estic amb dret de dir el que veig i el que pens

user tomeu | Hace más de 11 años

nenita''''' ets molt valenta i critiques els del pp, pero si que tens el teu nom ben amagat deus esser una bruixa de ses grosses que tenin per porreres.huhuhuhuhu

user nenita | Hace más de 11 años

d,or... tranquil,tenim molts bons actors a Porreres,sobre tot el senyor Pau,lider del pp,que amb un dels seus discursos pareix en Fidel Castro,si pot dir pardalades sense to ni so durant 1 hora fins q han de cridarl-hi l,atenció, PAREIX QUE L,HI DONEN CORDA! I sa pepa guapa que tu dius...com saps i t atreveixes a criticar si no saps encara ni com ho fará , tu no tens ni idea de res i si xerres de comedia perque un segon diu el que ha de fer un cap me sap greu dirte que en tot sempre hi ha un segon que aconsella,inclús el papa el te i ara et penses descobrir la bicicleta...ignorant. Els que critiquen la gent que encara no saben ni com es diu me fan entre rabia i gracia..es tant bo de fer que a vegades aixo es com salvame de luxe...resultará que no podrá ni xerrar amb ell?? no podra demanar un consell a qui vulgui? no l,ha triat el poble al grup o persona q fins ara hi era? es una nina molt estimada per tots i que jo sapiga no ha fet mai mal a ningú,voltros ja la posau de titella...qui esta especulant?.

user d'or | Hace más de 11 años

Sa pepa guapa el sustituira i ell seguirà manejant es fils mes que mai des de darrera... quina comedia senyors!

user increible | Hace más de 11 años

Ara ens falta sols demanar la seva beatificació.Ah,el Joan Sastre, anterior batle ha sigut jutjat i condemnat.I jo em pregunto, què hi ha darrera d'aquesta dimissió?? Temps al temps.

user web.com.es | Hace más de 11 años

nenita: Es dos batles sosialistas qui ha agut despres de en Pep De Son Amat, están implicats en cualque cosa, no me agrada. En Jordi diu unes paraules concretas. Hi a gent que a lo llarc de sa sava vida guanya moltes indulgénsies Jordi, péro desprès emb un “Mecagon.Deu” el ha pert totas. Sort Bernat Chiscos!

user nenita | Hace más de 11 años

Estic faaaaarta ,asqueada i alucinada de lo facil que es criticar sense saber res de res,,,,per aqui fa una pudor de gaviota que fa oi... Jo som de Porreres i puc dir que el peperos q tenim aqui son de lo mes cuuuuutre que te pots tirar en cara i si,,son els que escriuen aqui i ara me posaran ditets vermells..au veeeeeeenga,,començau... Es veu que ningú pot opinar be den Bernat perque tot d,una ve el pepero de turno a dir que son uns lladres,,,no se si es que no sn recorden de lo que tenen en files seves...perque si xerram de lladres no se qui guanyaria..no ho se jo... i son els que goveeeeernen,,quina vergonya,,si callaseu un poc seriau mes aguts, no teniu vergonya.

user Soy incompatible con el PP | Hace más de 11 años

Al tipo le falta imagen. Sin embargo la empresa de coches está adelantada a su tiempo: no quiere ningún político en sus filas pues la opinión pública detesta a esta casta. Para esta empresa los vendedores de coches deben estar inmaculados. Han creado la verdadera incompatibilidad esa que tanto dice no tener el Baussi (empleando medios públicos).