user teniente | Hace más de 11 años

Mirau entenguts des port des canonge! podeu dir el que volgeu com verbaridats com les que esteis digent millor aixii vendra menos gent i tendrem mes trenuilitat com a l'hivern!! els escars alcoves millo dit fa molts d'anys i son i son avanpasats del pradins i repredins, es un poble de pescadors i molt bona gent, i xiringitos a sa platja no n'hi ha cap ni tampoc n'hi ha agut mai! no sabeu el que dieu! imaginau que vos lleven la seu a voltros!que? bremarieu! idoo deixaulos fer, nau a una altre platja o cala, a mallorca tenim el avantage de estar rodetjats per aigua! pero tota la part nort i colca lloc mes trobam escars!

user Lea | Hace más de 11 años

Para torero de Felanitx: Eso lo diras por ti ¿verdad torero, que eres gentuza?. Y lo de que vive gente rica, te equivocas,hace muchos años poca gente sabia de este lugar y nuestros abuelos ya estaban alli.

user 1puputFelamixe | Hace más de 11 años

Los que dicen que dinero lo puede todo, acaban haciendolo todo por dinero.

user SR. GABRIEL-AVILES-GOMEZ | Hace más de 11 años

viernes 4 de enero del 2013-feliz ano nuevo. conservemos lanaturaleza para ver y dejar otras generaciones ver. es verde es vida. y mar playa.oremos que se mantenga natural,pues el hombre por hacer dinero quiere cambiarlo todo y cunado se cabe el dinero la tierra lo cambiara ael. nada es eterno todo se caba la vida es nada solo diso hace al HOMBRE FELIZ.DISO LOS BENDIGA PALMA DE MALLORCA DESDE AMERICA. GABRIEL AVILES GOMEZ.A LAS 8.25P.M. ZIP-30331-5244 U.S.A. FRO ACA DE 29 GRADOS Y HALLA?

user Pigmaleón | Hace más de 11 años

Passan avui per le plaça del Tub he vist un grafiti,posaba: Nomes un poble armad es respetac.

user relicario | Hace más de 11 años

Lidia . Estig amb tu. Raones molt bé i parles en sentit comú.Ho snet molt que tombin S'alcova. No hi ha dret pero es burros no saben ni on hi ha sa mel.

user Lídia | Hace más de 11 años

Crec que molta gent parla sense saber el que diu. He anat a ne's Port des Canonge de tota sa vida i mai hi ha hagut cap "xiringuito" més que els negocis de restauració que no es troben dins la cala. Això de què és un poble amb mala gent i no sé quines barbaritats he llegit no ho entenc. Hi estiuetja gent de tot tipus i de families molt diverses, gens adinerades com s'ha dit, tenc amics que hi estiuegen ja que els seus padrins hi tenien casetes perquè eren pescadors, sempre fora de la cala. Als escars sols s'hi amaguen barques i això de què la gent d'allà es mereixi que la castiguin. Per favor on arribarem? Després no es diu res de les atrocitats que alguns heu dit, de casos com Ses Covetes o els hotels de primera línia de tota la costa, Colònia de Sant Jordi per exemple, o el que es vol fer a Es Trenc. Sincerament, abans que dir mentides la gent s'hauria de plantejar el que diu, hauria de fer l'excursió del Camí des pescadors d'Esporles al Port i veure quina finalitat tenien realment aquestes casetes, parlar amb esporlerins o banyabuferins que hi treballaren tota la vida, que hi passaren llargues temporades en temps que no hi havia els transports d'ara, que us expliquessin la situació durant la guerra civil, el contraband, etc. i així alguns potser veurieu la finalitat dels escars que trob molt bé que les famílies que n'han heretat les puguin conservar. Menys tonteria i més sentit comú, prou d'infantilismes, estimem la terra coherentment.

user que le cambien el nombre | Hace más de 11 años

port des mierdonge

user torero de Felanitx | Hace más de 11 años

En ese pueblucho no hay mas que gentuza

user Las colonias baleares | Hace más de 11 años

Ésto pasa por tener una justicia centralizada. ¿Cómo pueden saber en Madrid qué es un escar?¿Les importa el patrimonio y las tradiciones de las comunidades autónomas?.Otra causa que defender, otro motivo para al menos pedir un estado federal.