user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 11 años

Este discurso de Bauzá es el discurso del picudo rojo antes de entrar en una nueva palmera.¡A la merda el PP!!.

user es cuunot | Hace más de 11 años

Aquet "siervo españolista" fa fastic¡¡ l'altre dia vaig veure com imitava el seu REY en el "discurso" de pie al lado de su mesa despacho fuuuu....quin oi¡¡ quina pena que aquesta autonomia (que no pays) no tinguem politics de talla i altura per camina cap al futur respectant ses nostres "diferencies" i aprofitant allo que ens ajunta¡¡¡ CONY QUE BONS VASALLS PER A TANT MALS SENYORS¡¡¡ prou ja de titelles¡¡¡ dignitat per ales illes ja¡¡¡

user Tòful | Hace más de 11 años

Aconsello al Sr. Bauçà que s'aprengui el sistema de control de gestió "Pressupost Base Cero" i actuï en conseqüència. Respecte total per Sanitat i Educació, més productivitat, més fets i menys paraules.

user antepasado | Hace más de 11 años

Sois los dirigentes politicos los que no os pareceis a vuestros antepasados. Es un problema de la clase politica.

user caradura | Hace más de 11 años

Jo me cag en es teus avantpasats¡¡ vividor malparit¡¡ baixeu-vos sous, supresio de dietas i complements abusius, prou coxus oficials, prou carrecs de confiansa, tornau el q eu robat.....

user Curri Valenzuela | Hace más de 11 años

Dos palabras mintio para lleguar al poder y los que votan a un mentiroso lo terminan pagando,hademas tenian la prueba en MARRACHI,nombro de VICEPRESIDENTE a un garrigue,un COSELLE TRATORISTA,y lo mas ridiculo un CONSELLE se fotografia con los huevos en la cabeza .

user JS | Hace más de 11 años

Els nostres avantpassats varen haver de substituir les vinyes per els amatlers degut a la filoxera de la vinya. Ho varen fer per poder subsistir. I ara? que se suposa que hem de fer? Perquè jo el que veig és que no pensen canviar el model econòmic que mos han duit a la crisis.Construir a les Fontanelles, parc temàtic a Santa Magdelena, previsió de noves urbanitzacions, etc. Els nostres avantpassat varen tenir la intel.ligència de canviar de cultiu per a sobreviure, en canvi el model que volen posar els nostres governant és seguir amb el mateix, o sia contruir de bellnou en lloc arreglar les zones degradades,Palau de Congressos que no serveix per res, en resum més de lo mateix, especular durant un temps fins que arribem a un altre crisis.

user 404.not found | Hace más de 11 años

Els menorquins,mallorquins, eivissencs i formenterencs, tenim una sort respecte a altres provincies d'Espanya i és que identificar-nos com a balears és una invenció. Si em pregunten d'on soc diré :"som de Menorca". No podria respondre :"som balear" sense posar-me a riure.

user cromapons | Hace más de 11 años

Esteim a l'ultim dia de l'any, no vui insultar, aquest home es dirigeix a mi i em demana unitat, no el suporto, es un mediocre, no te nivell, si tingues dignitat hagues dimitit, el seu partit ens ha empobrit i llidera una creuada contra la nostra cultura, el millor que podria desitjar pel próxim any, es que tots els que l'han votat, es donguenssin compte del error que han comés, aquesta majoria absoluta ens ha afectat a tots i rectifiquessin. Salut i bon any.

user troyano | Hace más de 11 años

¿Más unidad? pero si todos estamos unidos en el cabreo contra el govern. para salir de la crisis y ahorrar empiece a despedir a losenchufados que han sustituido a los del anterior govern, que sumados salen muchos más, no necesitamos contratados de libre designación, los funcionarios de siempre nos bastamos y solo trabajamos para la comunidad sin colores