user tomeu | Hace más de 11 años

Pandilla de vagos y maleantes que viven de las subvenciones.....¡¡¡au anau a catalonia i no torneu !!! ¡¡¡som mallorquins , no catalans!!!!

user costelladevadella | Hace más de 11 años

JS. Tens raò es PP du molts més anys i sempre a donat ajudes a aquesta gent. Jo no discutesc de politica. Son tots uns vividors i no defenssan a ningú. Sa seva butxaca es lo que estimen. Personalment estic convençut que si aquets grups defenssasin realment es sentiment Balear o Illenc tots a sa inmensa majoría d'es habitants entendrían que lluitan per aquesta terra. Però personalment crec que estàn trabucats. Tenen es coions de dir que defensan sa cultura catalana i ho hem de acceptar açò? Es que m'en faig creus!!! @Pregunta per UH. Alerta que es de sa OCB enviaràn a sa seva Yihad i argumentaràn que ets fatxas de turno vàren intentar boicotejar em insults sa llengo catalana i cultura catalana pròpia de Ses Illes Balears. Son així!! Molt bona idea. Tením cultura pròpia. Llengo e història pròpia més que suficient com per estar orgullosos de lo nostro. Fora impossicions.

user Pregunta per UH | Hace más de 11 años

Si es dia 29 mos plantam una dotzena de persones davant es Xesc Forteza mostran pancartes on indicam amablement s'opinió que tenim de s'obra catalufa boixadora aquesta, sortirem a portada des seu diari?

user JS | Hace más de 11 años

És que ja estam condemnats a desaprèixer. Amb la nova política lingüística s'anirà imposant el castellà deixant sa nostra llengo només a àmbit familiar. Per cert el PP ha esta més temps al govern que el Pacte i l'OCB ja existia, per tant el PP també creia amb aquesta entitat fins que arribat el defensor del castellà en Bauzá.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

JS. Es teu estimat lider ha dit:Tomeu Martí, COORDINADOR de la OCB, declaró que «el 2012 ha sido muy negativo para la institución porque ha habido un Govern muy beligerante con la lengua y CULTURA catalana». Aquest "senyor" com a representant d'es poble Balear(OCB) no fà cap menciò a sa nostra cultura. Defensa sa cultura catalana. ¿Que no ho veis? Hem de defenssar lo nostro. I si no defenssàm ses nostres particularitats lingüísticas,cultura,tradicions,identitat,etc... esteim condemnats a desapareixer, ja sia per es castellà ó per aquest barceloní. Es indignant. No mereixeu respecta ja que heu renegat de ses vostres arrels.

user Per a JS | Hace más de 11 años

Es polítics venen i s'en van, aquests pocavergoyes duien 30 anys allà mateix, cobrant subvencions de per tot i empleant-las per inventar un falsos països i enviar sa nostra cultura i sa nostra llengo a fer baumes. NO TENEN PERDO DE DEU

user Recoranta punyetes | Hace más de 11 años

Pobre Alcover, si aixequés es cap, aquests MOLLs són sa peste i n'Aina sa pitjor de totes, sempre xerra en català central i odia ses modalitats a mort.

user JS | Hace más de 11 años

Catalanisme és política, català és una llengua, per tant no mescleu política amb cultura. Si enlloc de anomenar-lo català li diguessim balear o mallorquí, en Bauzá feria la mateixa política. Què no veis que utilitza a la gent? Ell el que fa es imposar una política lingüística en que amb el temps la nostra llengua quedarà residual. A en Bauzá l'importa un bledo si la llengo li deim català o si li diguessim balear., ell el que vol és que amb el temps s'imposi definitivament el castellà destruint una forma de viure bilingüe que teníem fins ara sense cap tipus de problema.

user Aquests tot lo dia són per aquí | Hace más de 11 años

UH mostrant més llautó de cada vegada. Per moltes fotos d'aquests dos que mos entefarris no deixerem de pensar que són uns traidors i uns pocavergonyes.

user KH | Hace más de 11 años

NI UN CENTIMO de mis impuestos PARA ESTOS PROCATALUFOS PARA SEGIR PISANDO Y DISCRIMINANDO A LOS CASTELLANO PARLANTES, A TOMAR POR EL TRA SE RO, PANDILLA DE GOLFOS SUBVENCIONADOS !!!