user vs | Hace más de 11 años

No comprare aquest llibre per fer-ne un obsequi de Nadal per coherencia, puix que el Sr. Carod no sembla respectar gaire el Bon Jesus, a Jerusalem. Si no te cap argument contra la secessio catalana, podria fer un tomb per Brussel.les i l'hi donaran. Tot i aixo, Bon Nadal, Sr. Carod, i molts d'anys!

user Torrepipes | Hace más de 11 años

Arguments per estar (Illes Balears ) dins Espanya: aportació del 13% del seu PIB. Aixó no passa a cap lloc del móm¡¡¡ els lànders alemanys només per llei aporten el 4%. Aixó és una estafa¡¡¡ Mallorquinets a seguir fent el joc als castellanistes que surten per aquí. Ni dos pams enfora poder veure.

user Qué fa aquest presentant llibres a Palma | Hace más de 11 años

Idò serà vera que es fems de Catalunya el duien cap aquí.

user CABRIT I BASSA | Hace más de 11 años

AQUEST PORC TENDRIA QUE SER PERSONA NON GRATA A SES ILLES BALEARS !!!!!!!!!!!!!!!

user TARRAGONA FOREVER | Hace más de 11 años

Quina pena no tenir al delinquent aquest a un metre per poder-li escupir a tota la cara , has duit la ruina a catalunya i el conflicte social ..volem viure en pau amb els nostres germans espanyols !! VISCA CATALUNYA I ESPANYA !!!!

user piticlin piticlin | Hace más de 11 años

¿y no se puede independizar España de CataluÑa, por favor?

user KH | Hace más de 11 años

EL RESTO DE ESPAÑOLES TENEMOS MAS DE UN MOTIVO PARA Q ESTE LADRON Y ESTAFADOR ESTE ENTRE REJAS EN VEZ DE ESTAR LIBRE !!!. TODA ESTA PANDA DE LADDRONES DISFRAZADOS DE INDEPENDENTISTAS CATALANES DEBERIAN DE ESTAR EN LA CARCEL !!!!. ARTURO MENOS, LOS PUJOLES, LOS ROBIRUCHA ...ETC

user Josep | Hace más de 11 años

Independecia per les illes Balears...pero sense la madrastra mallorquina que ens ofega y menysprea...INDEPENDENCIA.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 11 años

Clareta no ho podia dir més clar.El Partit Popular, a través del govern espanyol, ha iniciat una ofensiva a tots els Països Catalans per fer possible allò que Franco no va aconseguir, que és el pla de substitució lingüística. És a dir, l'anorreament i la desaparició de la llengua catalana per tal que el seu lloc sigui ocupat per la llengua espanyola. Només cal mirar el lingüicidi que està practicant al País Valencià, a les Illes i a la Franja de Ponent i que passa, a més, per fer creure que català i valencià són idiomes diferents i que a la Franja no s'hi parla català sinó "aragonès oriental" o "xapurriau". Algú pot pensar que el Partit Popular, en fer això, en saltar-se la normativa científica, demostra tenir molt poc sentit del ridícul, ja que queda com un ignorant. Però és pitjor que això. Tant de bo fos només una qüestió d'ignorància. La ignorància, si hi ha voluntat, pot ser transformada en coneixement. En aquest cas, per desgràcia i per damunt de tot, hi ha ideologia. Ideologia totalitària, ideologia franquista, ideologia lingüicida. En definitiva, ideologia nacionalista espanyola. I com que tenen pressa, molta pressa, perquè ben aviat les lleis espanyoles seran lletra morta a Catalunya, fins i tot prescindeixen de les sibil·lines maneres de Felip V -"que se consiga el efecto sin que se note el cuidado"- i opten per una ofensiva en tota regla que converteixi el projecte d'extermini de la llengua catalana en un fet consumat. I aquí és on coincideixen la ideologia i la ignorància del Partit Popular: la ideologia que els enfosqueix el cervell i la ignorància que els impedeix veure que no se'n sortiran.

user putemoix | Hace más de 11 años

el mismo se a puesto el adjetivo memo realista lo que si me cuesta creer es que este señor haya habido gente que fuera a verle