user Joana | Hace más de 11 años

Molt bo d'entendre, vs. La política se fa amb persones i els partits estan fets de persones. I a Mallorca ens coneixem tots massa bé. Si un grup de persones no vol fer feina amb un altre grup de persones perquè sap cert que junts, la història no pot acabar bé. Per què, estant a un partit (LLIGA) al que has entrat amb la condició de no tenir res a veure amb un altre (CxI o UM, tant se val), ara t'han d'obligar a fusionar-te? Quan les condicions d'un contracte canvien s'han de fer de mutu acord, perquè si no se romp el contracte, que és el que ha passat. Jaume Font renuncia a qui li ha procurat més vots per intentar captar els d'un altre partit. Les restes d'UM (CxI) poden tenir un gran ideari, però els qui els coneixem sabem que a l'hora d'aplicar-lo aquest ideari apareix o desapareix segons la seva conveniència. Gran part dels antics votants i militants d'UM mai donaran suport a una gent (Melià, Monjo i Cia) que va liquidar UM estigmatitzant-la, admetent tàcitament que tota UM era corrupció, quan no era així. Pareix mentida que un home com en Jaume Font amb tantes hores de vol a la política (i bastant amortitzat, tot s'ha de dir) trii el camí "fàcil" però sense sortida que és pretender ajuntar l'aigua amb l'oli.

user ido | Hace más de 11 años

Se puede saber en que os basais al decir que UM es corrupto.

user HELP | Hace más de 11 años

Alguien me podria decir porque los ciudadanos tenemos que aguantar a toda esta "casta politica???

user vs | Hace más de 11 años

Hi ha doncs problenmes de fusió entre CxI i la Lliga. Defora estant, ens costa identificar-ne els motius de conflicte.

user A veure si espabilam | Hace más de 11 años

No entenc tots els vots negatius de la gent que recolza aquesta dona pel fet d'abandonar el partit de la LLiga. Tots aquests que criticau els partits petits, només vos demanaria que em diguessiu què han fet el PSOE i el PP amb aquests anys de crisis?? Doncs han creat mal ambient dins la societat, ens han fet més pobres, tenir menys feina però tots els SEUS MANGANTES VAN GRASSOS I NO PASSEN PENES A FINAL DE MES CAP NI UN. No havia vist mai gent tan ignorant que no sap veure a dos pams que no sigui el PP o PSOE. Conec na Malena Estrany perque ja fa anys va ser directora de cultura i joventut al Consell i els puc assegurar que és una professional de cap a peus, honrada, treballadora i el que fet demostra tot el que dic i no com en BAUZÀ NI COMPANYIA QUE CON TAL DE XUPAR VENEN L'ÀNIMA AL DIABLE!!

user Baltasar | Hace más de 11 años

Toni, se veu que tu no vares xupar a bastament quan estaves a UM que li tens tanta enveja

user JOrge | Hace más de 11 años

Entonces, por la misma regla de tres, cualquier político del PP y del PSOE, que son bastante más corruptos que UM, deberían estar inhabilitados también.

user toni | Hace más de 11 años

estrany es una politica profesional que hace mas de una decada que chupa del bote, de lo peor , tendriamos de abrir los ojos y acabar de una vez con estos tipos de politicos chupones

user currojimenez | Hace más de 11 años

cualquier politicucho que haya pertenecido a la unión mafiosa (UM) deberia estar inhabilitado de por vida a ser politi(cucho)

user Bosquimano | Hace más de 11 años

Parece que la LLiga tiene los días contados. No ha comenzado la singladura y ya tiene bajas. Parece que tendrá menos recorrido que la Coalición por Manacor deL Pastoret. Salida de galgo llegada DELAYED.