user Manipuladors d'infants | Hace más de 11 años

COMO NO CONVENCEN A NADIE CON SUS LLORIQUEOS, ECHAN MANO DE LOS ALUMNOS. FASCISTAS!!!!!

user Scorpio | Hace más de 11 años

Se denuncia ante el defensor del menor, de lo contrario pronto les tatuarán una estelada en la frente y les pondrán un chip en el cerebro.

user Su última ocurrencia: | Hace más de 11 años

Adornar los colegios con guirnaldas verdes, "Qué bonito", le digo a mi hijo, "¿Es para celebrar la Navidad?",- 'No mamá, es para celebrar la protesta si no, no dejarán a los profesores que nos sigan mandando feinetes'. Mi vaso está a puntito de 'vessar', el que sepa cómo actuar en estos casos que me lo diga porque, a la próxima, voy a empezar a ponerme en marcha, con mis hijos no se juega.

user JS | Hace más de 11 años

URU, a França hi ha altres llengües com l'occità, el català o el bretó, llengües amb la seva història que ha sigut marginades pel gran centralisme que hi hagut a França, que per mi això és empobrir la cultura d'un país cosa que per tu t'agradaria que fos el nostre país, empobrir enlloc d'enriquir. Al Regne Unit al País de Gales, Escòcia i Irlanda del Nord a més de l'anglès s'ensenya el gaèlic a Bèlgica el francès i el flamenc etc. Quan dic que els nins són esponges em referesc als idiomes, un nin petit li xerres amb un idioma n'aprendrà només un, si li xerren en tres idiomes n'aprendrà tres però per tu això és ser un mal espanyol i va en contra del idioma castellà.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 11 años

Valdría más que a todos estos niños les enseñaran a luchar contra la incineración.

user uru | Hace más de 11 años

No JS. Cuando un francés se desplaza dentro del territorio francés, sus hijos no cambian de idioma en la escuela. Lo mismo para un aleman o un británico. Asi que tu ejemplo solo vale en tu imaginario de país y lengua propia. Y si los niños son esponjas y todo lo aprenden, podríamos enseñarle física cuántica en primer curso. O también árabe y mandarín. Total ... todo lo aprenden.

user JS | Hace más de 11 años

VINCHERO, l'exemple que dones idò s'han donat molt de casos i els nins han après la llengua. Un exemple els sudamericans que han vingut aquí, i gent de altres països que no eren cstellanos parlants, els seus fills han après les dues llengües. I els espanyols que ara emigren cap els països d'Europa, idò ells i els seus fills hauran d'aprendre la llengua d'allà a on van. Per cert a Balears el castellà s'ensenya perquè és una assignatura troncal i obligatòria, per tant no sé quin problema teniu. Els nins són esponges ho aprenen tot.

user london innit | Hace más de 11 años

de que os sirve el catalan??????? meter el maldito ingles yaaaa!!! where i can go with catalan??? nos murimos de hambre en espana y esto con el miertda catalan.... lets fucking learn english!! con el ingles podemos ir a cualquier pais a trabajar...en espana no hay trabajo ni con catalan hahaha inutiles del gobierno catalan ...cmon lets talk in english fellas ...4 anos en london i hablo ingles y me sobran los trabajos...28 anos en mallorca y ni tan siquira me dieron curro en andorra o barcelona!!1 despertar yaaaaaa ineptos corrup[tos

user piticlin piticlin | Hace más de 11 años

quines coionades !!!

user mallork | Hace más de 11 años

Amb aquesta proposta de llei els pares, les asociacions de pares d'alumnes dels col.legis queden inutilitzats. No serviran per res. Les seves opinions i propostes quedaran com a anecdotes. El PP vol manipular tot, sense contar amb ningú. Recordau que ara també vol ficar má a l'Universitat. Aixó només pasa a Espanya. A la resta del mon civilitzat els politics de torn aquestes coses les consensuen. I no s'atrevirien mai a entrar en les escoles i universitats. Esper que les protestes arribin a Brusseles. Diaris, com el dretá Financial Times es peguen tocs pel cap amb el ministre Wert. LLegiu edicions d'aquesta darrera semana.