user samantha | Hace más de 11 años

Sou minim heurien de cobrar tots els politics i companyia sense dietes ni res. Nomes aixi sabrien com es viure en espanya, perque pareix que ara viuen en els niguls

user vs | Hace más de 11 años

Als USA, una esmena constitucional molt aguda prohibeix que els polítics s'autofixin els eus sous, pràctic a vergonyosa. Si voten una apujada de sous, aquesta entra en vigor nomès per a la legislatura venidora.

user Hasta los webs | Hace más de 11 años

Si en vez de quejarnos tanto y criticando sentados en casa delante del ordenador saliéramos todos a la calle cada día a protestar verías como cambiarían las cosas, el poder lo tiene el pueblo, no lo olvidéis!!!

user Un d'enmig | Hace más de 11 años

Tant seria per a les Illes Balears que, a la península, hi hagués un caramull de mini pobles amb batle que cobra a preu de canari jove, si els doblers que pagam en imposts no fossin per pagar aquests despropòsits que en res beneficien el nostre entorn més pròxim. Allò que hem de demanar directament és el CONCERT ECONÒMIC: disposar dels imposts que generam i administrar-los aquí. Després ve la segona part, no menys important, administrar-los bé, invertir-los bé, i amb honestedat. La resta és fer retxes dins l'aigua. PpsoE no ens serveixen per dur aquest projecte endavant, perquè deuen obediència a Madrid. Defensen uns interessos externs a les Illes Balears. És necessari reaccionar i no pensar que no tenim res per fer més que triar entre pp i psoE, que són la mateixa eina eixorca a efectes pràctics.

user Un treballador sense paga de Nadal | Hace más de 11 años

i quan tancaran el senat? Ja passa d'hora.

user Mediocridad al poder | Hace más de 11 años

Si el Alcalde Pedáneo de la única Entidad Local Menor de Baleares, sin competencias e incompetente, está en los 40.000 euros que le paga el Govern Balear, cómo no va a cobrar 100.000 la Alcaldesa de Madrid.

user Mediocridad al poder | Hace más de 11 años

Y luego el Govern Balear tiene en nómina (nómina de escándalo) a todos los alcaldes de municipios pequeños, que deberían desaparecer, para "dignificar" su puesto, como dijo J.Mª.Rodríguez.

user lazaro | Hace más de 11 años

Pobrecitos, no podran vivir con ese sueldo.Que lastima no podran comprar ni turron.

user Llorenç | Hace más de 11 años

Democràcia directa com Suïssa, ja!!

user mecaxis | Hace más de 11 años

lo que tiene que hacer es pagar ,no cobrar ,vaya mierda de gobierno y la visa que ...esto parece el dia de santos innocentes -pandilla de capullos