user pi pi pi | Hace más de 11 años

Vs.- Te puede saber tot el greu que vulguis, pero es Govern ha fet molt be. Fora catalans. Per catalá ya nos bastas tú y sobras. No eres más que un adoctrinado sin visión propia. Pobret, de cada día pitjor.

user Scorpio | Hace más de 11 años

Ben fet, y si fa falta s´obri una institució independent a Balears que ès on hauría d´está, sense cataláns que no pinten rès emb en Ramón Llull.

user un mallorquinista | Hace más de 11 años

Senyors, crec queja és bén hora de que vos lleveu sa màscara!! No xerram de si som catalans o mallorquins. Ara xerram de si volem seguir sent mallorquins o no. Perque vos fa vergonya xerrar sa mateixa llengo que catalunya? sa 14 llengua més xerrada a sa UE, sa 8 més usada a internet! No ho entenc. Una cosa és defensar es dialeccte i s'altre és separar català de mallorquí. Som catalanista clar que si!, però de sa part més mallorquinista, sa defensa des mallorquí crec que és igual d'important que sa defensa de sa llengua catalana(així ho creia Mossen antoni maria lcover). Aprendre català serveix (+de12milions l'enten), és sa nostra llengua. Quan bauzá (recordem es que ha odiat més es mallorquí de tots els presidents que hem tengut), separi català i mallorquí mos pasarà igual que a Valencia, que cap nouvingut voldrà aprendre una "llengua" que te serveix per 700mil persones (contant que es baléà NO existeix, jo entenc pitjor a un eivissenc que a un barceloní), Divide y venceras! Sense llengo NO hi ha dialecte que valgui. Ja ho sabeu bén bé costella de vadella, circo balear, GAB, Delgado. Eliminem sa llengo, i desapereixerà es dialecte. Vergonya! VISCA MALLORCA!!!!!

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Idò a jo es llom de porc negre me agrade molt. Jo no te puc guiar em es teus sentiments, ni ho vull fer,domes te dic que estàs traint a sa teva terra i es teus avantpassats si renuncias a sa teva llengo mare menorquina. Tu mateix, "D'es teu pà faràs ses tevas sopas" Te demàn perfavor que no te deixis enlluarnar per falses promesas catalanistas ja que ells cercan centralitçar e impossar ses sevas ideas i cuan passin ets anys t'en donaràs compte d'açò.

user Menorquí mahonès | Hace más de 11 años

Per favor!!!! Tots es catalanistes fora de ses Illes Balears!!!! Ni s'IRL ni s'IEB fan feina per sa cultura baleà sinó per sa catalana així que prou d'aquesta imposició catalanista que tenim!!!! Abam si d'una vegada ja feim feina.per sa pròpia cultura i identidat baleàs!!! Fora catalanistes!!!!! Sí a nes balearistes!!!!! Que visquin ses Illes Baleàs!!!!!

user cataluñano | Hace más de 11 años

¡Ya era horaaa!!!!

user llomdeporc-negre | Hace más de 11 años

costella, no m`agrades gens, i te trob per tot, el fet a a Barcelona,parlin la MEVA LLENGUA, no em causa cap trauma, ni un.el traumatitzat ets tu.visca la mèva llengua, catalá, i visca el mèu dialecte, menurqui..

user costelladevadella | Hace más de 11 años

@ vs.M'encanten la caldereta de llagosta i també les "rondalles" de mossèn Alcover. No puc menjar cada dia caldereta ni llegir les rondalles, perquè n'acabaria fart i sadoll. Gràcies a la llengua "Barcelonina", podeu accedir a detzenes de milers de llibres, que és impossible trobar amb l'ortografia Balear. El mon seria mes facil sense impossicions,em més diàleg i es Barceloní es un clar ecsempla de ecscusiò. Es indefensable i en Mossen ho va deixar bén escrit fins a sa seva mort no va voler fer més consesions a n'en Fabra ja que lo perdut era molt. No fa riaies açò mes bé tot lo contari. Visca es Balear,lo nostro. Fora es barceloní impossat.

user tania | Hace más de 11 años

Seguiu, poc a poc, la vostra tomba, estará a punt...peperillos.

user vs | Hace más de 11 años

M'encanten la caldereta de llagosta i també les "rondalles" de mossèn Alcover. No puc menjar cada dia caldereta ni llegir les rondalles, perquè n'acabaria fart i sadoll. Gràcies a la llengua anomenada "estandard", podem accedir a detzenes de milers de llibres, que és impossible trobar amb l'ortografia prenormalitzada.