user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

...Parlar clar i llampant...Mossèn Antoni Maria Alcover...quan va arribar la Dictadura...es va adherir a un "Proyecto de homenaje al Caudillo"...que era el general Primo de Rivera...i accedeix amb gust a ocupar la plaça de catedràtic....de Pompeu Fabra...a la Universitat Industrial de Barcelona...i va atacar a la gent de l'Escola Mallorquina...per envejes...Més cultura...mentiders...

user Wert ist Deutsch | Hace más de 11 años

Wert ( es pronúncia vert) és alemany, el seu significat és fort, dur i s´hauria d´investigar quan vàren arribar a Espanya els seus avantpassats.

user F. | Hace más de 11 años

No s´ha de consensuar rès. Una potada al cul és el que els hem de donar, a aquests farsants i defraudadors d´eleccións.

user TBO | Hace más de 11 años

KH pagamos nuestros impuestos, y podemos pedir lo que nos parezca oportuno. Pagam els impots i podem demanar el que volguem. Te veig un gran demócrata!!

user TBO | Hace más de 11 años

Igual que creer que algunas cosas te hacen mas guapo. La ciudadania ¿Estara de acuerdo?

user joane | Hace más de 11 años

Qué le pregunten a una familia en paro y desahuciada de su hogar que opina de la lengua. Lo primero es comer y tener techo, el resto es secundario!!

user Aura | Hace más de 11 años

Poquita sensibilidad tiene este ministro precisamente de Educación.Imponiendo el castellano de esta manera (lengua que aprecio)nos esta llevando a la siguiente pregunta extrema: ¿Por qué en mi casa he de hablar una lengua de fuera? Es castellá, no te cap perill d'extincio.Es una llengua molt viva i parlada por molta gent.Está molt be que noltros el coneguem i es nostres fills també.Pero hem de protegir sa nostra llengua (no entrem en discusions gonellistes)que sí te en contra moltes circunstancies.No discutim que es castellá es sa llengua de Espanya, pero no le mos han de entrar a la força.En tot cas, que mos la fassin apreciar i estimar com a sa nostra.Per que a canostre hem de ensenyar i potenciar una llengua de defora? Per una guerra del 1700? Per un decret de Nova Planta? Per un ministre insensible? Aixi no senyor ministre.Ses dues llengües,val.Enterrar sa nostra,no.

user Petrarca | Hace más de 11 años

El Sr. Wert estaría contento si leyera los comentarios. Ha conseguido lo que buscaba: dividir y abrir un debate que ya estaba más que cerrado. Como Bauzá. Estamos arreglados con esta tropa.

user Sa Nostra Mallorca | Hace más de 11 años

Visca Mallorca lliure de panforasterisme.

user DIGNITAT MALLORQUINA | Hace más de 11 años

FORASTERS, LA MEVA LLENGUA I ELS MEUS AVANTPASSATS SÓN TAN DIGNES COM ELS VOSTRES