user 600 | Hace más de 11 años

No se quien tuvo la culpa del accidente, si fue el conductor del coche el imprudente o el motorista y si fue un siniestro fortuito... pero lo que puedo decir es que la gran mayoría de motoristas conducen temerariamente, superan los límites de velocidad, adelantan en línea continua o por la derecha etc. Siento lo que ha ocurrido pero esta es la verdad.

user Cati | Hace más de 11 años

Miquel, han passat tres dies i encara no ens hem fet s'idea... Perquè no pots tornar amb nosaltres? Et recordarem sempre

user Xisk | Hace más de 11 años

Aquesta carretera es super perillosa. Quants de joves de Muro han perdut la vida. Q recordi Juanito Rata, ara en Miquel... A totes les sortides de Muro hi recordam joves i joves morts o incapacitats de per vida. Es molt trist. I quants accidents a l'antic revolt de Son Monget... Les sobredosis i els accidents sen duen una mitja de 2 joves a l'any. Hauriem de fer un pensament. Miquel te recordaré lo simpàtic q eres.

user charly | Hace más de 11 años

es patetico que los antimoteros aprovechen de una tragedia como es la perdida de un familiar y un amigo para despoticar de las motos sin apenas conocer a este pobre muchacho que ha dejado la vida y una familia destrozada... cuanta gente frustrada y envidiosa sigue habiendo .... mas respeto x una victima sea cual sea su aficion se merece todo el respeto... Rafagas al cielo!!

user Maria llubí | Hace más de 11 años

vull donar el meu sincer condol a la familia i amics. Miquel t'anyoré y recordaré SEMPRE.

user Rafel | Hace más de 11 años

Moment i lloc equivocats, potser, però hem de reconèixer que sa carretera de Muro-Ca'n Picafort és una carretera molt transitada a més de molt perillosa. Hi ha un munt d'accessos a camins i finques, té voltes complicades i és molt estreta. Durant molts de mesos hi circulen un gran nombre de cicloturistes i d'altres. I ja no parlem durant s'estiu; cotxos, autobusos, camions, i un llarg etc. Carretera Muro a Sta. Margalida està feta un autèntic desastre. Cap a Sa Pobla també molt delicada. A sa Península, grans infraestructures en carreteres i autopistes, trens d'alta velocitat, i mil meravelles. A Ses Balears, inversió ridícula, carreteres de carro mal asfaltades, pocs busos, un tren de jugueta i sobretot molta molta corrupció. En Miquel no era cap temerari, estic seguríssim. Una persona excel·lent sense cap dubte. Molts d'Ànims i força a sa família, amics i sobretot a sa seva dona. Fins sempre Miquel!!!

user Jaume | Hace más de 11 años

Soc motorista i s`hem posa sa pell de gallina,iamaginant que algún día puc ser jo el següent.Sempre hem sabut el que ens pot passar,i agoistes de noltros no pensam amb els que ens venen derrera.No crec que ni polítics ni males carreteres ni ningú altre en té la cupa...simplement estar en el moment i lloc equivocat!una forta abrassada als familiar i amics d'aquest jove!

user Cati | Hace más de 11 años

Miquel, no facis cas a lo que diu sa gent, no es escoltadora... Sempre estiràs amb nosaltres, t'estimam molt. Descansa amb pau

user Gato | Hace más de 11 años

DEP Miguel.Tiene que ser horrorosa la perdida y lo mal que lo tienen que pasar la familia y amigos.Lo siento en el alma.Nadie merece morir tan pronto.Animo a todo el mundo que lo conocia y que esta sufriendo

user de muro | Hace más de 11 años

esplet antes de comentar segun que mejor CALLATE!!!