user Pepet | Hace más de 11 años

El TC està majoritàriament integrat per magistrats castellanistes. Ho tenim malament. A l´Estat només volen el foraster, i les minories nacionals i lingüístiques ens volen assimilar. Així de clar. Però aixó els catalans ho tenen clar, o parteixen o quedaran assimilats. Pe´n Wert aixó es diu espanyolitzar.

user vs | Hace más de 11 años

Un IU-EU es distingeix per fer defensas abrandades del català, emperò en llengua castellana. Sembla que els interessi mès fotre el PP que la nostra cultura i la nostra llengua.

user Sta. Catalinero | Hace más de 11 años

Manacorí, si ses teues arrels fan "aigua" milló que ten vagis emb en Artur Mas, perque aquí es qui fan aigo sou es catalanistes

user Manacorí | Hace más de 11 años

Endavant, es hora de lluitar contre s'extermini de ses nostres arrels!Es govern d'en Bauzà fa aigua.

user Frank | Hace más de 11 años

Quin oi tenir ke sentir como es atl.lots de ses illes lis ensenyen catala barceloni.. molt diferent a quant xerraven en es bars es meus padrins ... sii el balear es igual ke s andalus pels castellans una simple peculiaridad a s hora de xerrar ...ya podeu sebreee es nivel de cultura autocton que tenen aquestos ke defensen ke es catala barcelonì es casi igual ke el mallorquì !!

user tomeu | Hace más de 11 años

Para los tres figuras de foto: ¿como lo prefieren ustedes, en catalán o en mallorquín?: ¿desvergonyits o pocavergonyas?....bueno en castellano: "sinvergüenzas" (también me entenderán......) 25 años chupando de las mentiras y subvenciones de la generalitat para imponernos "su" catalán, que por cierto, vaya panorama tienen el Mas y su padrino Pujol con el dinerito ¿eh?

user Bernat | Hace más de 11 años

(...)"mallorquí fins a sa mèdula." Ah, i jo no u som?, que te penses que tots hem de pensá con tu?, afortunadament no, encara heya gent que vol que sa nostra llengo no se perdi a mans des catalá.

user uep. | Hace más de 11 años

si a nosaltres els balears, ens enviau a catalunya perque compartim llengua, a molts de vosaltres ja no hauria de ser a la comunitat autonoma de les illes. foresters,no integrats, fòra del troç.

user ... | Hace más de 11 años

tomeu34: si vulldefensar es català no importa que me mogui des meu poble. Per sa teva regla de 3 es barceloní i es lleidetà són llengues diferents! i d'andalús i es madrileny també. Quanta incultura tomeu. Castellà a Mallorca?? Castellano en castilla ignorant (te definesc, no és cap insult). Si un dia te passetges per qualque universitat vés a sa secció filològica, no t'anirà gens malament (per fi entendras que són ses llengues i que són els dialectes), peròno t'oblidis tampoc d'anar a secció d'història que veig que la dus roveiada.

user teresa | Hace más de 11 años

cuqui-Claro que se puede decir lo que se piensa, pero hay algo llamano "capacidad de síntesis" no se si te suena de algo. Me repito deberías saber diferenciar entre un foro y un blog. Los tochos no los lee nadie, aburren.