user The Joker . | Hace más de 11 años

Exigir "un plus " en tiempos de crisis me parece una aberración y "un menos " para ud. !!!Hay gente de derechas que son altruistas ,y más en tiempos difíciles (el Honor y Valor ni se compra ni se vende , se siente ).

user pepin | Hace más de 11 años

Sr. Bauzá, la vida se dignifica con dinero? Vd. no sabe lo que es la dignidad !!!

user pedro | Hace más de 11 años

vaya hombre!! corruptos dignificados ya caerá este ya , por el momento algunos de sus amiguitos ya están IMPUTADOS eso es muy dignificante

user Emprenyat | Hace más de 11 años

Aquest estrabisme polític i personal li impedeix mirar mes enllà del seu nas. Ja supera al totpoderós Matas en creuer que es un deu intocable... mes alta i dura serà la caiguda quan mes s'elevi per sobre els pobres mortals, la massa votant.

user palmesana | Hace más de 11 años

PePero si os odiamos a muerte...ya no hay vuelta atrás...

user JS | Hace más de 11 años

Dignifica? Sí amb l'elegància d'en Delgado. El Parlament està per a treballar pel poble i el tema dels imputats idò que deixin els jutges treballar sense pressions. I en Delgado, quan era batle de Calvià, va despilferrà molt de doblers, amb assessors, etc. Es estrany que no surti res. El batle actual del mateix partit es queixa del forat econòmic que ha heretat.

user Indignat | Hace más de 11 años

Quina poca vergonya, aquest homo té la boca plena de merda! Dignificar qué?? Mentres el poble passa fam i mil penúries aquests senyors es passan la vida menjant llagosta per Cabrera i mantinguent el seu tren de vida peti qui peti, i ens ho restreguen per la cara CADA DIA mentre enfonsen al poble! Si aquest pijo farmacèutic entrat per a desgràcia de tots en política volgues de veritat tenir dignitat política lo millor que podria fer és fer dimitir a una bona col·lecció dels seus rapinyaires, començant per a ell mateix! El PP balear put amb una olor a floridura mala d'aguantar. Dignitat? Aquests senyors no saben ni qué és, amb la seva estampa tacan la figura d'allò que hauria de ser una casta de polític acceptable, responsable amb el seu poble i mitjanament competent... això no és ni de bon troç allò que veim cada dia! Deixa de enverinar l'ambient, Joserra, i ves a preparar cataplasmas a Marratxí!

user playa | Hace más de 11 años

Este hombre es literalmente TONTO,no le da verguenza hacer estas declaraciones? Lo que teniamos que hacer es eliminar a la clase politica, bastante están cobrando y robando.VERGUENZA !!!

user jota pp | Hace más de 11 años

Verguesa no tiene cuan ay mis de personas que no pueden comer

user JJ | Hace más de 11 años

Dignificar la vida política??!!!, esta si que es buena, la dignidad, el respeto, la confianza y un sin fin de cosas más señor Bauzá no se compran con dinero y menos aún si están "sucios"