user costelladevadella | Hace más de 11 años

Es voler canviar s'històri es molt fàcil,bastan un parell de Llepaculs i un que pagui bé i em aço ja tens es coctel. Aviat sentirém en es renegats locals diguent... "Les Rondaies Catalanes d'en Jordi d'es Racò són una mostra de la llitaretura d'els Països Catalans" i com es habitual per Mallorca sortiràn es cuatra renegats llepant es cul a tàls afirmacións. I canviaràn es nóm de ses Rondaies ja que s'han de normalitzar (català barceloní) i sa rondaie que té per títol:"Es ca d'En Bua i es moix d'En Pejulí" li diràn "El gós d'En Bua i el gat d'En Pejulí". Fora es Català Barceloní impossat. Visca lo nostro. Es Balear d'en Llull i Alcover

user costelladevadella | Hace más de 11 años

I hem de recordar,sàbre i pensar, que a sa tomba d'en Ramon Llull hi ha tres escuts. -Es de sa familia Llull - Es d'es Rei Fernando I de Aragò(Es Catòlic). - I sa TRIBARRADA d'es Regna de Mayorques. Cap menciò a sa senyera catalana ni rés parescut a Catalunya. I açò es una altra realitat. Visca es Balear d'en Ramon Llull i Mossen Antoni Mª Alcover. Lo nostro. Fora es Català barceloní impossat per en Pompeu Fabra i llepaculs.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Es Curios com ningú te cap llibre documentat em noms complets d'es 80.000 habitants que varen quedar despres d'es genocidi comés per es conqueridor. I per molt de màl que faghi lletgir aquestas realitats es sa nostra història i no lo podrém borrar. Se podran repetir moltes mentides catalufas(ja hem duim un bon grapat d'anys) En Ramon llull te ses arrels de Montpelier hi va viura 5 anys i va tornar tantes vegades com li va esser posible.(Cap a Barcelona)

user Mestre | Hace más de 11 años

Que no està dcemostrat que el que diu Costella és una mentida?. Tenim el "Libre dels feyts" de Vinas, Agnes i Robert, "La caiguda de Mayūrqa" segons Íbn ‘Amīra al-Mahzūmī i també "Kitāb tā’rīh Mayūrqa”, un llibre que recull la versió àrab de l'episodi bèlic de la conquesta de Mallorca. També existeixen pintures murals que descriuen el desembarcament. Nomes escric per si heu sembrat dubtes a qualcú.

user Ina | Hace más de 11 años

Ja vos agradaria a voltros, Bernat i Costelladevadella, tenir la cultura de Provocatore i escriure tan bé com ell!.

user Bernat | Hace más de 11 años

(Provocatore sociale altero) Lo teu es vergonýos, i adamunt amolles axò cuant an es comentari anterió te deien imparcial, en fi...

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Deixa de beura tant. Te està afectant sériament.

user Provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Visca Catalunya!!!, visca Mallorca catalana!!!

user Antonio | Hace más de 11 años

Imparcial?, supongo que lo dirás con ironía.

user Ina | Hace más de 11 años

Provocatore és el més documentat i demostra un coneixemet imparcial. Gràcies i enhorabona.