user vs | Hace más de 11 años

Meam, qui ha pagat els estands de Balears, en benefici dels hostelers? Jo crec que les personalitats del sector haguessin pogut esperar. Els "invitats", en tot o en part, no critiquen. M'imagin que tots els ciutadans contribuïm a pagar aquestos encontres i fires.

user Concís | Hace más de 11 años

Hotelers, retirau el suport als inoperants.

user QUEREIS MAS ¿ | Hace más de 11 años

Los hoteleros critican la política económica y turística del Govern que preside Bauzá. HACEIS CONTRATOS BASURA, TENEIS EL DESPIDO GRATIS. SUELDOS DE RISA Y QUEREIS MAS ¿

user vs | Hace más de 11 años

Aquestes crítiques son en bona part injustes. La Secretaria d'Estat de Turisme, encapçalada, per la "mallorquina" Sra. Becerro, em sembla molt més decebedora. Va ser inexistent i muda arran de l'apujada del IVA. Es vera que el seu cap i ministre és canari, raó per la qual el IVA era el darrer dels seus problemes.

user vs | Hace más de 11 años

No em sembla coherent que els hostelers demanin més "intervenció" pública. Pel que fa a la amjoritat de coses reclamades, es hostelers les podrien fer, unint els seus recursos. Jo ja trob salat de pagar-los el Palau de Congressos (encara 40 milions més) quan es tractava al principi d'una inicativa mixta, on els hostelers també arriscaven doblers. Jo m'estimaria més pagar despeses sanitàries o escolars que aquesta "joia" tan costosa que es donarà en concessió a preu de saldo.

user piticlin piticlin | Hace más de 11 años

JA !!! JA !!! JA !!! ¿nosotros (el govern) tenemos que pagar la modernización de las zonas turísticas? JA !!! JA !!! JA !!! ¿para que los hoteleros se lleven los beneficios al extranjero y no reformen aquí ni las baldosas rotas? JA !!! JA !!! JA !!! algunos por aquí criticáis a Bauzá por vicio.

user jua jua | Hace más de 11 años

A este gobierno ya no le interesa el turismo, actualmente es mas rentable traer basura de Europa.

user sarota | Hace más de 11 años

Jo no sé si els han tocat o no la butxaca, però els vull donar enhorabona per protestar, en aquests moments son els unics, pens, que poden presionar una mica. I ens agradi o no aqui tots, tots, directa o indirectament vivim del mateix. Del turisme vull dir.

user Ya no te hago amigo , malo | Hace más de 11 años

Que colegas y calladitos estaban , ha sido tocarles los bolsillos y ya le dicen a Bauza " ya no te hago amigo, malo "

user Expañol | Hace más de 11 años

Es el resultado de la mediocridad política que tenemos en esta autonomía. Todos los presidentes que han gobernado en estas islas solo han servido a sus partidos y no a los ciudadanos, por descontado que si han apoyado a los empresarios, únicamente a sido para obtener algun benefício personal.