user vs | Hace más de 11 años

Es sorprenent de veure com certes persones acaben de descobrir el problem, xocant, de la remuneració dels polítics i alts càrrecs. Sota el Pacte, la suma total dedicada a aquestes remuneracion eren superiors i ningú no protestava. Curiós, curiós. S'havia de donar feina als militants de six partits. Per això, teniem dos co-gerents (PSIB i PSM) a la SFM per només 60 km. de xarxa. Puix que parlem de Palma, s'haurien de mencionar els estalvis pel que fa al Consorci de la Platja o el Servei de Consum, duplicat, de Cort.

user vs | Hace más de 11 años

Son impressionants les sumes que perd Cort, pel que fa al IBI, a causa de les empresses instal.lades en zona portuària, aeroportuària, litoral, etc. No hi hauria manera de compartir una part dels ingressos amb l'Estat?

user Ex militante | Hace más de 11 años

P.P y PSOE la misma mierda son.

user vs | Hace más de 11 años

Està clar que es poden millorar detalls de gestió. Emperò jo crec que ens hem d'interessar, enn primer lloc, a les grosses xifres, com el Palau de Congressos, el qual tampoc és ni competència ni prioritat municipal. Una vegada que haurem pagat a inversió, cada any tendrem la hipoteca de pagar un parell de milions més per al dèficit de funcionament. Cal un pacte entre el PP i el PSIB per aturat aquest forat present i venidor sobre la base d'una auditoria independent.

user J.B.V. | Hace más de 11 años

Lo que tiene que hacer el Sr. Isern y toda la administración Española en general es reducir más del 50% la burocrática e instalar una administración única, a demás de un ajuste de personal general. El servicio limpieza como otros, limpia sobre limpio, claro hay que mantener al personal, las empresas públicas no pueden quebrar, alicatados a sus puestos las otras empresas las privadas les da igual su cierre, si no les basta la recaudación, ha subir los impuestos primero ellos. Es una sinvergüencería la cantidad de requisitos que se exigen para cualquier documentación, con la informática existente. Allí, cada uno es cada cual, cada ventanilla es exclusiva, cada búho en su olivo y el proletariado tienen que asumir sus errores de poca responsabilidad. Un ejemplo evidente: No se aclaran con el catastro, te mandan un talón de contribución erróneo, los tienes domiciliados de hace años no te los giran por un error suyo, (Sigo en el mismo banco y el mismo domicilio de toda mi vida) no saben nada ni en las dependencias del Ayuntamiento, ni en ningún otro departamento. Otro, te mandan una carta certificada para aclarar si son correctos sus datos, resulta que te acaban de mandar los talones de contribución que son correctos y la carta certificada, es errónea. Ellos de moverse nada, se lo dices y te dan la razón pero el que tiene que desplazarte perder tiempo y correr eres tú. Claro, ellos son Dios con las leyes hechas a su orden y semejanza…..Pues yo: ¡ Me cago en Dios ¡ Esto es una desprecio asqueroso al Pueblo hasta que reviente, no es raro que tengan que ir con vehículos blindados, será de lo bien que lo hacen.

user wds | Hace más de 11 años

Quiere decir que cada vecino se tendrá que barrer su trozo de calle? que tendremos que regar nuestros parques y jardines? ah !! que quitáis chupatintas y enchufados ¡¡ vale ¡¡ ya me creia que tendríamos que hacer los deberes y encima pagar la tasa ¡¡¡

user Una opinió | Hace más de 11 años

Amla Seguretat Ciutadana l'Ajuntament ha agafat algunes competències pròpies del CNP i per tant se estan duplicant les funcions i se està minvan les funcions pròpies com són les ordenances miunicipals i el trànsit que són competències exclusives de la Policia Local.

user vs | Hace más de 11 años

N'hi ha que semblen descobrir suara els sous dels polítics i dels assessors, la qual cosa no criticaven abans. No hi ha cap novetat respecte a l'anomenat Pacte, llevat que la majoritat actual ha fet retallades. Jo crec que el Sr. Isern hauria de fer un pacte amb l'oposició sobre el futur del Palau de Congressos, a partir d'una auditoria independent. El Sr. Batlle ens fa pagar un projecte molt arriscat, desertat per un sector privat que deu tenir els seus motius. Un altra solució seria que el Sr. Isern faci una col.lecta entre els cappares del turisme, consellers de la Fundació Turisme Palma, de la fundació de la qual estava tan autoalabat.

user Un d'enmig | Hace más de 11 años

Allò que s'ha de reduir és el sou dels polítics, els seus assessors i els càrrecs de lliure designació. Aquí hi ha una bona tallada per estalviar.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Y pensar que en La década prodigiosa, siendo alcalde Máximo Alomar, el presupuesto de la Muy Ilustre Noble y Leal Ciudad de Palma de Mallorca, era de 65.500.000 pesetas.No falta ningún cero.Advierto.