user Un d'Inca | Hace más de 11 años

Les primeres fires medievals tenien el seu encant i misteri. Això ara s'ha perdut i enguany a Inca s'ha notat més ja que mancaven moltes paredetes, supòs per la crisis. Igual seria millor fer una fira de tradicions mallorquines amb les seves vestimentes típiques i amb actuacions de grups de ball de bot i dels xeremiers. A veure si promocionam més lo nostro ja que per exemple tothom sap que l'instrument típic de Galícia és la xeremia idò molta gent desconeix que a Mallorca també ho és. Sembla que estam empegueits de lo nostro. A veure si mos llevam aquest complexe.

user Un d'Inca | Hace más de 11 años

I el batle Torres, perquè no estava amb la comitiva? Què és que la seva agenda no li permetia? O és que està avergonyit de pasetjar per la seva ciutat? Ell sabrà.

user uro | Hace más de 11 años

estuve en inca y medio verguenza agena ver las personas desguntando el queso la sobrasada el vino galletas sin comprar nada y si el dueño les miraba le decian muy bueno y cogian mas lo que podian vaya rostro

user vs | Hace más de 11 años

No es pot responsabilitzar de tot l'Ajuntament, sinò de la intendència general. Cada any, anam al dijous bo i no m'agrada gens quan, als carrers més estrets, hi ha una doble renglera de parades, la qual disposició deixa poc d'espai per circular. Henm de poder anar una mica amples per tal de comprar.

user currojimenez | Hace más de 11 años

Sigo opinando lo mismo las ferias medievales son una horterada de carton yeso- fallera de estetica inventada de las peliculas de tecnicolor. Para una feria medieval que se inspiren en peliculas como el nombre de la rosa sin menos colorines y marico nerias. El ambiente grisaceo de decadencia,de epidemias y fin del mundo lo ponemos los ciudadanos que sufrimos esta nuestra crisis

user joan | Hace más de 11 años

jo no se si els fire aires son forasters o no pero tenen un accent argenti quan parlen en "mallorqui". Les fires estaven pensades per a que la gent del poble compres el que necessitava quan hi anava la fira, pero avui en dia la gent pot comprar el que necessita a les tendes del poble o de la ciutat propera com inca, manacor, o al centre comercial, cada ajuntament vol la seva fira com a la seva piscina o camp de fufbol. No pot esser aquest consum exagerat qu duim a terme.

user Palmesans que os den | Hace más de 11 años

No lo entiendo. Con lo vivo que son los palmesans, sabiendo que les fiblan, todavía pasean en familia, compran y no se quejan... Este año es más caro pues ayuntamiento, explotdores y expositores tienen que hacer el agosto. ¿En tiempo de crisis?.

user VIVA LA EXTERNALIZACIÓN | Hace más de 11 años

Es dessir: el ajuntamento lloga el recinte, una empressa de defora paga el canon, després possa preu al metre quadrat. Gananci per l´ajuntament, per léxplotador; i tot lo paga el tontaina de firer que possará presus abussius. Res un contubernio. Versión standar mallorquí castellà.

user Quién pregunta corre peligro de ser ajusticiado | Hace más de 11 años

Pues resulta que los inqueros sól saben hacer galletas... Aunque las dén Gori son mejores. ¿Serán amigos del Balte foraster?

user palmesana | Hace más de 11 años

Mas que el ajuntament,el que mas recauda es el organizador PRIVADO DEL MERCADO MEDIEVAL....100 e EL METRO.Es por eso que los firaires se ven obligados a vender a 5e la porcion de pizza.Ademas de la fortuna que cobran por parte del ajuntament .y lo peor de todo,es que son forasters!!!.Informarse bien bien antes de hablar