user Gaspar | Hace más de 11 años

BUENA SOLUCIÓN. AHORA BIEN, LA PROYECTO Y CONTRUYO EN SU DÍA ALGUIÉN, NO!. ENTONCES DEBERÍA PAGAR EL RESPONSABLE-S "LOS POLÍTICOS"

user keronimo | Hace más de 11 años

esperem que qui ho tengui que arreglar no sigui el mateix "Enginyer" que fa el preojecte de regenerar la platja de soller Politics vos feis comptar dels dobles que tirau a la mar, per dir algo! Inutils

user alto y claro | Hace más de 11 años

Vilero de socarrel te as dejado que por las fiestas de la beata se hacia una carrera bastante dura que muchos corredores nos gustaba, una diada esportiva con espining llenazo total esto lo quitaron de golpe a dejaron media clase de espining y gracias.

user vilero de socarrel | Hace más de 11 años

xisco ets vilero tu??quines activitats es fomenten a la vila esportives??que hi ha mem explicam.ho perque jo dec viure a una altre orbita¿¿¿el margaritense ha llevat es primer equip i els joves que jugavem a futbol ens han deixat sense res per sa directiva que hi ha!!!aixo entens tu per fomentar s esport???obrir un gimnas i adjudicat a dit(que raro que faci aixo en joan monjo no?,de veritat xisco estic esperant que anomenis lo que es fomenta al poble,ho esper

user vs | Hace más de 11 años

Esperem que la segona piscina serà per de debò i s'acabarà doncs aquest malson. Em fa mal la butxaca. Ho dic per la dita : "no n'hi ha dos sense tres". Seria un desastre.

user spain is diferent | Hace más de 11 años

...que viiiiva Es pañaaaa... ES PA ÑA ES LA ME JOR !!!... tarari tati tati tata... CHIM PUM !!!

user joan | Hace más de 11 años

Magradaria si algu de lultima hora o algun particular em podria explicar una questio si la sap, Mhan dit que a una rotonda de la nova ronda del poble de llubi volen posar una estatua al mitg duna dona traparera. Tenc un amic escultor que es voldria presentar al concurs, com podria ferho?

user joan | Hace más de 11 años

No tots els pobles han de tenir de tot, pobles amb 1000 habitants amb dues piscines municipals, pistes de no se que que ningu empre, etc. A lestiu quasi tothom va a la platja i molts a foravila tenen piscines. els seveis municipals molts pics son capritxos mals de mantenir per que el poble veinat en te un. Hi ha molts de pobles a mallorca que tenen camps de gespa artificial carissima pero no tenen equips per jugarhi perque hi ha pocs joves al poble per a jugarhi. per a quue serveixen les mancomunitats, mancomunau les piscines cubertes a un punt intermitg i reduiu despeses.

user Xesc | Hace más de 11 años

El problema està completament localitzat: "el vaso de la piscina" té tant de mal, a consequència del proces de climatització, que val més arreglar-la que fer-ne una de nova. I a l'estiu no se pot utilitzar, perquè perd tanta d'aigua que és una sangria de diners i un malbaratament de recursos naturals tenir-la oberta. A tot això, hi has d'afegir, que les perdues possiblament ajudaren malmenar els terrenys colindants. Una xapuça!!! Això és el va fer el PP passant una piscina d'estiu a un desastre de piscina, que perd per tots els costats.

user vs | Hace más de 11 años

Entre les platjes de Santa Margalida i els xalets amb piscina privada, es redueix lògicament el nombre d'usuaris de la piscina municipal, l'estiu. Es podria mantenir la piscina, emperò amb apujadades de preus, per ventura inassumibles.