user Ivaylo | Hace más de 11 años

Esto no sirve para nada .Piensa en los dos tramos entre Son Espases y Caprica esto si que es una m....a! No hay en Europa tonteria como esta.Saludos a todos.

user mas asfalto | Hace más de 11 años

Que empresa es la que asfalta las obras del PP? que desde que estan en el poder no paran de asfaltar tramos innecesarios. Aqui hay truco y trato

user Engominat | Hace más de 11 años

En JR Bauçà s'està construïnt un Scalextric de ciment devora sa farmàcia, supòs que per tenir bona sortida quan hagi de sortir des Govern per incompatibilitat. De moment estan fent sa sortida d'autovia des Pont d'Inca Nou, i ara una nova carretera just devora. Ja se veu que estam en crisi i no hi ha doblers per a res, més que per als bons amics del PP.

user Engominat | Hace más de 11 años

En JR Bauçà s'està construïnt un Scalextric de ciment devora sa seva farmàcia, supòs que per tenir bona sortida quan hagi de sortir des Govern per incompatibilitat. Ara estan fent sa sortida d'autovia des Pont d'Inca Nou, i ara una nova carretera. Ja se veu que estam en crisi i no hi ha doblers per a res, més que per als bons amics del PP.

user J.B.V. | Hace más de 11 años

No creo que sea el momento apropiado ni lo apropiado, estaría mejor que invirtieran en carriles rurales y senderismo para promocionar el turismo de invierno que es lo aquí nos trae "las sopas" No me gustaría ver a este Gobierno con síntomas de ZP.

user imberbe | Hace más de 11 años

Ahora que el poligono es un autentico solar, ahora que han desmantelado la mayoria de empresas emblematicas, la ultima Germovil, enfin ahora que apenas hay gente, es cuando quieren hacer cuatro carriles, hace 15 años era el momento, ahora se regalan los solares.

user tofol | Hace más de 11 años

Sa plaça de toros de rotonda que hi ha heuria de tenir un tunel per tots es qui venen de autopista MA13 i per tots es qui venen de via asima cap a aquesta... i tot lo demés son auténticas bajanades!

user ciclista | Hace más de 11 años

pilar, reina meva, son dos carrils per anar i dos per tornar !! (dona habia de ser)... Bé, a lo que anavem, ja que es fa el tram de carretera nova, per favor, pensau a possar-hi un carril bici, així no molestarem als pobres conductors que han de patir la nostra presencia a les carreteres. Gracies.

user pep toni | Hace más de 11 años

I ara?? me voleu dir que això és necessari fer-ho tal i com estam econòmicament, en lloc de millorar lo que ja hi ha? Això sona a tan necessari com debatre si ha de ser Palma o Palma de Mallorca. Q destinin els nostres doblers a altres coses, per favor.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 11 años

Falta raó,intel·ligència i seny al PP.Vul saber de vosaltres què us en sembla aquesta nova animalada, e que me'n digats uostre sen.