user Ja falta menys! | Hace más de 11 años

Aviat en Joserra s´en anirà (màxim un any i mij). Llavors ja la tornarem celebrar com cal i amb una festa bén grossa!.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

vs. En junio de 1972, en el Diario de Mallorca se sucedieron varios artículos firmados bajo el seudónimo Pep Gonella que levantaron ampollas en los sectores más catalanistas de la sociedad balear, y que propició muchos debates acerca de la incorporación de las modalidades lingüísticas baleares al estándar catalán, basado en el barceloní. Així puc afirmar que sóm un gonella i qui ho vulgui entendra que ho entegui i qui nò, tal dia farà un any.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Es pancatalinos o catalufos estàn avasats a llepa culs, es per això que defenssan aquest invent de Llengo catalana normalitzada. En realitat són uns acomplexats sense arrels amb sindrom de Estocolm. Casi rés Barret!!!! Fora es Català inventat D'en pomepeu Fabra i es seus llepaculs. Visca ses rondaies,lo Balear ,lo nostro.

user Gonelles, vaixelll cap a Castella, ja, ja, ja | Hace más de 11 años

I per quín motiu els cou tant als gonelles una fira del llibre, si ells no en han llegit cap en la seva miserable vida?.

user Joana | Hace más de 11 años

Gonelles traïdors, falsos i venuts a la España una grande y libre.

user mikel | Hace más de 11 años

gonelles doiuts

user PepGonella | Hace más de 11 años

Un poc de serietat per favor, es gonelles son ets únics que se preocupen per sa nostra llengo i història, tots es que els dejecten son un pobres acomplexats que volen deixar de dependre de Madrid per fer-ho de Barcelona. SOM BALEARS MAI CATALANS. PD: LLegiu sobre "polèmica d'en Pep Gonella" i empasolau-vos ses vostres paraules.

user No és això | Hace más de 11 años

vs: Aqui no parlam d´idiologioes politiques. Es pot esser del PP o de qualsevol partit centralista i respectar el Català, malgrat es senti espanyol. El gonella és aquell que mantén que el Mallorquí no es el mateix idioma que el Català, que fíns i tot defensa una llengua inexistent que es diu Baleàr i que parla de la Conquesta de Mallorca i del Rei en Jaume com un criminal que va arrassar un regne cristià, en lloc d´una ciutat del regne de Taifes de Dènia. Son uns falsificadors i això s´haurà d´aturar als tribunals.

user Mejor informarse antes de hablar | Hace más de 11 años

Vs, un gonellista no cree, precisamente, que es "una persona de llengua i cultura catalana". Infórmate mejor.

user vs | Hace más de 11 años

Estic far d'aquest espantall, creat pels pancatalanistes, i nomenat "gonellisme". Estic orgullós de ser "gonella", si aquesta parula designa una persona de llengua i cultura catalana, emperò que es troba gust dins el marc d'Espanya.