user trilingüe | Hace más de 11 años

I think it´s a good think to learn three languages; aunque yo quitaría más horas al catalán para darselas al inglés. El catalá ó mallorquí ó balear no més serveix per anar a plaça.

user xxx | Hace más de 11 años

pere , no digas mas tonteias

user XarramXorrac | Hace más de 11 años

Pels indocumentats, vull aclarar rallar ho diuen a Menorca. La persona d´abaix deu esser menorquina.

user foteu.li fort | Hace más de 11 años

fins que a balears no es ralli sa llengo de ses illes rallarem castellá i dues llengos extrangeres :-(

user tururú | Hace más de 11 años

Aura perdona´m . Crec que he confós el teu comentari amb un altre que donava "ales" a costelladevadella. Ho sento molt. .

user Pere | Hace más de 11 años

El PP, Intereconomía i la premsa ultranacionalista madrileta estan totalment descol-locats amb el referèndum d´autodeterminació de Catalunya. I han decidit oprimir-nos als balears i als valencians no sigui cosa que pensem fer el mateix camí. Fa por el que ens ve damunt perquè la convivència de tants d´anys se´n va a norris. Els espanyolufos només ens deixaran xerrar malloquí als bars i gracis. Ens odien i ens tenen moltes ganes. Mallorquinets segui votant PP, als PPocavergonues i als corruPPtes. En Franco i els franquistes han tornat. Fan por.

user Señor Del Bosque | Hace más de 11 años

Cuando lo hagamos, hijo, cuando lo hagamos.

user Aura | Hace más de 11 años

Tururú: a on he dit jo que abans d'en jaume I se parlava "mallorqui"? Crec que te equivoques.Tots es meus comentaris son a favor de sa nostra llengua (catalá) i lo que no vull que passi es tornar a temps en que tot era castellá.No he defensat en cap moment es balear.Aposta menys entenc que me possis dins sa mateixa senalla d'en costelladevadella demanant si se lo que es una declinacio, perque no crec sigui bo ridiculitzar ningu.A n'es meu primer comentari deia que era trist nomes haber apres a escriure en castella.I no me endosis un genocidi cultural...Venga,tan amics com antes, pero de bon rollo.Respectant a tot-hom.M'agradaria que qui vol aprender-ho tot en castella,ho pogues fer.Pero que no mos apaguin s'unica llumeta que mos queda de salvar sa nostra llengua,que es s'escola.Si no la afavorim un poquet a s'hora d'ensenyar, desaparaixera.Perque ha vengut a viure gent aquí que no l'estima ni li preocupa gens.I si poden passar sense coneixerle,ho feran.

user MODALITATS | Hace más de 11 años

I en mallorquí quan, senyor BOSCH?, ses nostres modalitats s'en van a fer baumes sense que ningú mogui ni un dit. Traidors!!!!!!

user Papel mojado | Hace más de 11 años

Esto no vale para nada porque en cuanto haya cambió de gobierno todo esto pasara a mejor vida porque sí no lo haces con consenso es papel mojado. Y esto creo que es un hecho que todos sabemos.Valia la pena todo esto para contentar a 4 ultras¿Tenemos un gobierno penoso.Encima cuando haya cambio los otros pensarán que tienen toda la legitimidad para hacer otra ley igualmente ultra pero en el otro emisferio... Haber si tienen más luces porque esto es de cortos o de ultras,que lo mismo es.