user Budista teosòfica | Hace más de 11 años

Jo crec en la Re-encarnació i me pareix que sé qui va esser Aznar, a l´anterior vida.

user CHUCHO | Hace más de 11 años

Como siempre parece que hay dos bandos, que pesados! El mundo no es blanco y negro...hay colores por enmedio...y me refiero a tantos y tantos españoles que por suerte o por desgracia somos mezcla de catalan y madrileña, o de gallego y andaluza, o malloquin y extremeño....aquí no existe aquello de "gente pura" y si yo tengo apellido catalan y ascendientes catalanes pero no vivo en cataluña NADIE tiene derecho a decidir que la tierra de mis antepasados por parte de padre se tenga que separar de la de mis antepasados por parte de madre, yo no me se partir en dos! Reflexionen los que se consideran "puramente" catalanes o mallorquines o madrileños...good bye

user ANONIMUS2 | Hace más de 11 años

ANSAR, PORQUE NO TE CALLAS? insufrible personaje

user crpmapons | Hace más de 11 años

Aquesta miseria humana em fa por, em prenc molt en serio la seva amenaça. Si no ho he entes malament, si els catalans volen decidir el seu futur ell fara tot el possible per que hi hagi un vesament de sang entre catalans i espanyols?, es aixó el que vol dir aquest feixiste amb el suport de'n Vargas Llosa?, un altre? pues jo seniors tem que aixó ja esta anant massa lluny. En Aznar es una persona molt ben situada dins del mon dels negocis, a nivell internacional, pot fer i desfer tot el que vulgui i no seria d'extranyar que ens fes una de ben grossa. I tot per que no poden acceptar que la gent decideixi el seu futur? Es el feixisme en la seva essencia, fa por. La meva postura es coneguda, respecte per a tothom, pero el dret a decidir d'un poble es irrenunciable, recolç aquest moviment per pura estética, estic al costat dels que demanen llibertat i enfrontat amb els que li negen i aquestes idees son invencibles.

user Sigue bebiendo | Hace más de 11 años

Deja el alcohol de una vez!!

user RebuAznar | Hace más de 11 años

No rebuznes tanto, y vete a Irak con el prestige

user Balear | Hace más de 11 años

Que hagan lo que quieran los catalanes, pero yo prefiero que no se independicen, porqué si no solo quedará Baleares para mantener al resto de España..

user cuqui | Hace más de 11 años

HOmbre, jo estic d'acord en que es faci un referendum. Estic d'acord (o crec) que a catalunya se li te enveja i que aporta més del que li donan. També crec que espayaa no la vol i en part, l'odia, pero l'ORGULL espanyol es mes fort que res i per aixo no la deixen partir. Dit aixó no me pareix be que un se escudi en "que Catalunya és una Nació molt abans de que ho fós espanya", perque per aquesta regla de tres, el paisos musulmans poden reclamar Al Andalux i espanya també pot reclamar cuba, filipines, etc etc... No es lo que erem antes, sino lo que som o voles esser ara. Que catalunya vol esser un pais nou?? val. Fins un punt estic d'acord. Pero no "perque antes era tambe ja un pais"... perque (torn a lo de abans) antes de que catalunya fos cataluna ¿antes devia esser algo anomenat un altre cosa no??

user l'amo de son carabassa | Hace más de 11 años

Espanya no ha estat mai una,en la declaració d'independència de les colonies d'ultramar,van votar els espanyols?Catalunya és una Nació molt abans de que ho fós espanya.L'abominable significat del 12 d'octubre, l'anomenada festa de la Hispanidad o de la raza, amb què Espanya commemora el genocidi de pobles, cultures i llengües que va practicar ara fa cinc segles a ultramar, es fa palès cada any a Madrid per mitjà de la celebració en si mateixa. Fixem-nos que no es tracta d'una celebració cultural de caràcter autocrític per les barbaritats comeses en nom de l'imperi. Res d'això. La manera com Espanya celebra la seva Fiesta Nacional és traient al carrer el seu arsenal de carros de combat, avions de guerra i armament militar de tota mena. És a dir, exhibint les seves màquines de matar. Aquesta és, per tant, la més viva expressió de la seva essència. Una essència basada no pas en el diàleg, en el respecte, en l'afabilitat i en la comprensió, sinó en la força, en l'arrogància, en l'agressivitat i en la dominació. Però com que no hi ha ningú que vulgui viure amb algú així, el rebuig català i basc és cada dia més gran i les seves dimensions són cada cop més petites. I la independència de Catalunya encara reduirà més aquestes dimensions.

user jose | Hace más de 11 años

españa es una,,si un 2 por ciento de españa qiere independencia y el resto no ,pues es que no....no es su tierra,es tierra de todos los españoles.el referendum en toda españa no solo en cataluña y que salga lo que salga lo respetaremos,si hacen referendum en marruecos seguro que dicen que españa es suya.....ispai not is catalonis...