user vs | Hace más de 11 años

Pel que fa a Aina Moll, ella ha entrat dins els grup reduït dels mallorquins, amb poder i influència a Catalunya, cosa gaira fàcil, com ara Miquel dels Sants Oliver, Baltassar Porcel, i pocs més.

user vs | Hace más de 11 años

Jo hauria recompensat amb singles medalles els herois i la heroïna de l'anomenada "Gesta de la Clatellada" o encara "Gesta del Setge de la Conselleria".

user Ai Miquel | Hace más de 11 años

Miquel, tot aixo has escrit tu tot solet? Menos mal que no t'havien deixat participar!

user La ignorancia es molt atrevida | Hace más de 11 años

Aquí els únics maleducats i pocavergonyes sou vosaltres, tan "mallorquins", que només sabeu insultar. No sabeu què defensau, ni que deis, ni que pescau. Sabeu què és una mena? O vos ho he de traduir al castellà per mentira? Idò el qur voltros defensau ni tan sols arriba a la categoria de mentida. Només és una cascarrulla (o tampoc no sabeu que es?

user BASTA DE DOIS BALÉÀS | Hace más de 11 años

N'Aina Moll i tots els Molls no són sant de la meva devoció, però s'ha de destacar la seva lluita constant i incansable per la nostra llengua. No han regalat res, però ho han fet; i ben fet. Gràcies a persones com ells, els doiarros i les pardalades d'aquests que s'autodenominen BALÉÀS no han prosperat. La cultura en majúscules, gràcies a gent com els Moll, guanya la batalla a la ignorància terrossera i interessada dels arreplegats "baléàs", que per cert només s'expressen en castellà.

user mipobe | Hace más de 11 años

El Sr. LLadó se merece el premio. La citada Aina Moll es una traidora a su propia cultura Mallorquina o Baléàr, es igual que al darle un premio según se indica que se lo dieran a un ladrón por haber robado.

user Un Mallorquí/Balear | Hace más de 11 años

Está mas que comprovado que los Políticos que tenemos hoy en día se protege al ladrón. QUE DEN UN PREMIO A AINNA MOLL debe ser una broma de mal gusto, está sujeta se vendió para optener unos cargos de solvencia dentro de la Generalitat de Cataluña, vendiéndo su propia cultura Mallorquina o Balear. En ningún caso Srs. Rejidores de Cultura del Ayuntamiento de Palma de Mallorca, se pueda dar un escudo y otros premios similar a esta persona. Srs. Rejidores de Cultura del Ayuntamiento de Palma de Mallorca. No hagais algo que luego tengais que lamentar,. Empezar a conocer vuestra historia Mallorquina, la historia está escrita no se hace. Y Aina Moll la falsificó.

user idocapalla | Hace más de 11 años

Que sen vagin cap a Catalunya tots els 'Molls', aqui no els sa volem. Batuadell de Catalufos.

user Bernat | Hace más de 11 años

ANNA MOLL?, ES UN BROMA?

user un mallorqquinista | Hace más de 11 años

Tots aquets que criticau Aina Moll perque deu ser?Perque defensa sa llengua de Mallorca? perque no defensa es castellà com feis voltros (clar sempre sota el nom de secessionisme linguistic igual que es circo bâléàr)? Perque son pare ha fet més per noltros i pes mallorqui(otografia mallorquina, diccionari català-valencia-balear) que voltros (4 forasters arreplegats que jugau a ser filòlegs)? @costella de vadella: Entres en una contradicció, t'has fixat? Si ha fet bé per sa llengua de catalunya també n'ha fet per sa nostra, per sa de valencia, per sa de menorca, per sa de lleida, per sa de... Per cert es Balear NO EXISTEIX. es mallorqui com a dialecte si, però es balear? (mare santa!).@aina moll no: sabies que a zones de catalunya també usen s'article salat? San joan des Pin'es un exemple, ara mira aqueix vidEeo: "youtube.com/watch?v=EgPt1NCMc8".............. deixau de jugar a ser filòlegs. ses modalitats s'han de respectar i potenciar però d'això a n'es secessionisme linguisitc, a n'es gonellisme, a s'espanyolisme, a s'antimallorquinisme... hi ha un bot inmens! AINA MOLL tu pots!!!