user Jaume | Hace más de 11 años

Es veu que molts dels que fan comentaris, no coneixen en Miquel, que senzillament devant l'abús d'un adult a un menor, va actuar defensant-lo. Després el guardia civil de paisà es va identificar i en Miquel va fer el mateix, li va dir el seu nom, que no és suficient!!!, vivvim a un poble, això no és el far west. Si volia el DHI li hagués demanat. Però bé supós que molts dels que escriuen aquí, no coneixen en Miquel. Al manco a Pollença el coneixem i sabem perfectament que és una bellísima persona. Ja està bé de comentaris ofensius, cap a una persona com en Miquel. Endavant Miquel, els pollencins et recolzam.

user jose | Hace más de 11 años

Paga beneit. Jajajajaja eso x perroflauta

user Desmesura | Hace más de 11 años

Si les multes són proporcionals, i un ciutadà no du el DNI a sobre hi ha de pagar 3.000 euros, un president de comunitat autonoma per no declarar els seus béns que haurà de pagar?

user Rasputin con IVA | Hace más de 11 años

Con un presidente tan chungo como josera bausa, no podeis esperar otra cosa.

user guillem de moncada | Hace más de 11 años

Voltros, que anau de persones llestes, amb a jo no m'hauria passat, jo no no m'hauria fet el "xul·lo", LI POT PASSAR a qualsevol que l'embotoni un guardia civil prepotent, en una protesta legitima. Així que anau callant, anau callant com vos demana en Bauça, en Mariano, i Madrid, vos continuaran estrenyent amb impostos, vos haureu e fer una assegurança metge i si un dia vos fa falta anar a judici per una cosa com la de'n miquel no podreu, perque la justicia es de rics. aixi que anau callant, continuau callant... Ara aixo si en aquest lloc d'opinio si teniu la llengua ben valenta. Anau alerta que aixo segur que tambe ho llegeix la guardia civil. Aním Miquel.

user joan | Hace más de 11 años

Jo trob que cada un ha de fer el que vulgui, però llavors que assumeixi les conseqüències: tan malament està dur el DNI i no mostrar-lo com no dur-lo. Quan hem multen a mí, per injust que hem sembli, no vaig demanant llimosna perque m'ho paguin els altres. Barruts!!

user Jordi | Hace más de 11 años

Trist tenir un president com el que tenim, i trist que un ciutada només per no mostrar el DNI pugui tenir una sanció com aquesta. Bauzá, torna a la farmacia que alla almenys no donaves tan de perjudici

user Mallorquina | Hace más de 11 años

El titular és enganyós, en Miquel no va mostrar el DNI, perquè no el duia, així de senzil i clar. M'asusta aquesta onada anti mallorquina que sempre escriu en aquest diari. Visca Mallorca!!! No et conec, però ànims Miquel.

user Marratxiner | Hace más de 11 años

la majoria de comentaris estan carregats d'odi defensant en Bauzá, això em posa molt trist. Se coneix que no coneixeu en Bauzá, nosaltres a Marratxí el coneixem de sobre i vos puc assegurar que no el recoman a ningú.Només sembra odi contra els mallorquins de bona fe. Tancant Hospitals, despedint treballadors, manipulant l'escola pública, retallant serveis sanitaris, etc. Un President d'un govern que vol ser democràtic no pot anar en contra de la seva gent. JO, COM EN MIQUEL, TAMBÉ PROTEST CONTRA TANTA INJUSTÍCIA. Ànims Miquel, per suposat col·laboraré.

user Tomeu | Hace más de 11 años

Lasolución es muy fácil : a) que la pague èl solito , ya que al ser mayor de edad y se tiene que responsabilizar de sus actos, no haciéndo partícipes a los otros. b) como veo que en la foto sale de la mano del PSM que la pague el PSM, ya que estos siempre son solidarios sólo cuando a ellos les interesa.