user Rafael | Hace más de 11 años

Que gracia me hacen algunos comentarios,más parecen escritos por niños encolerizados que por personas adultas.

user natiu | Hace más de 11 años

siento orgullo de hablar en CATALÀ. lo pongo en castellano para que lo entendais los forasteros.

user Cati | Hace más de 11 años

Españolitza primer es teu llinatge!!

user l'amo de son carabassa | Hace más de 11 años

Com podeu comprobar els arguments dels nacionalistes espanyols continuen al paleolític.L'amenaça,l'insult,la calumnia són els seus arguments,mesquins que poca cosa que són.Nofre,jose.joan.francisco.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 11 años

Arribats aquí, consegüentment, Catalunya no ha de fer cas de les amenaces. Catalunya ha de tenir clar que Espanya mai no podrà obligar-la a fer allò que no vulgui fer. No hi ha cap poder al món, cap ni un, que sense l'ús de la violència, pugui passar per damunt de la voluntat de tot un poble en un sistema democràtic. És una qüestió de dignitat. I la dignitat es defensa per mitjà de la fermesa. L'entitat 'Escola en Català' és un exemple ben representatiu d'aquesta dignitat i d'aquesta fermesa. Per això demana que aquest 12 d'octubre totes les escoles i instituts de Catalunya no celebrin la "Fiesta de la "Hispanidad" i obrin les seves portes com si fos un dia feiner. La mateixa conselleria d'Educació hi està d'acord i ha suggerit que, encara que no s'imparteixin matèries curriculars, els centres poden celebrar-hi una jornada de portes obertes. Serà una bona resposta a una ofensiva que, com diu Mercè Escarrà, presidenta d'Escola en Català, "és una imposició més d'aquesta Espanya prepotent que ens nega als catalans el dret de ser lliures". Tinguem present que el 12 d'octubre és una festa nacional espanyola que simbolitza la subordinació de Catalunya a Espanya. Però Catalunya, precisament perquè no és Espanya, té les seves pròpies festes nacionals. I d'acord amb això, és obvi que les úniques festes nacionals que la nació catalana ha de celebrar són les seves. Per tant, siguem conseqüents. Aquest 12 d'octubre, dia feiner a les escoles de Catalunya.

user l'amo de ón carabassa | Hace más de 11 años

A sudamèrica quan van arribar els espanyols, ells tenien la terra,i els espanyols la biblia i els van dir:"cerrad los ojos i rezad"Quan els van obrir, es van trobar amb la biblia i els espanyols s'havien quedat la terra.Sort que anys més tard es van independitzar.Ara a noltros ens amenaçen amb "la constitucion"

user Nofre | Hace más de 11 años

VIVA ESPAÑA UNA GRANDE Y LIBRE!!! MANDEMOS LA GUARDIA CIVIL A CATALUFOLANDIA YA!!!

user jose | Hace más de 11 años

FRANQUISTA= CATALANISTA...no me gusta quien quiere poner sus ideales por encima de todos.....

user JOAN | Hace más de 11 años

ADOCTRINAMIENTO EN LAS ESCUELAS CATALANAS: http://www.youtube.com/watch?v=MDEUV0HeJCM

user Francisco | Hace más de 11 años

No sé a qué tanto follón. Cataluña lleva intentando catalanizar a todos los españoles que viven allí, y me parece que está bien para que la gente se integre. Ahora, si es al revés, se tratará evidentemente de "un fascista que quiere sembrar el odio". Creo que hay otras cuestiones más lógicas de queja por parte de los catalanes que un ministro más bien torpe.