user TRAIDORS | Hace más de 11 años

PSM Catalanistes arruix!!! Que hem de fer es balears per aconseguir un partit que se preocupi des NOSTROS interesos i no des des veinat?

user La especulación | Hace más de 11 años

Con la entrada del Rey Jaime, se parceló Mallorca y empezó la especulación, así que...

user ross | Hace más de 11 años

Jo no se si m'equivoc, pero no va esser quand en Jaume I va matar a tots el habitants de Mallorca i va du els catalans per reploblar. Me pareix que celebrar una matança no es de recibo

user Scorpio | Hace más de 11 años

Sres. de la ecuación ¿Por qué no os callais? ¿quienes sois con tantas siglas? ¿alguien os a votado? ARRUIX!!! cap a Cataluña falta gent.

user A FONT | Hace más de 11 años

si cuando gobernais,no lo haceis, y han pasado más de 700 años,del inicio de la fiesta,por qué cuando hay una Diada aceptada por PP PSOE EU VERTS Y UM,ahora la quereis cambiar.Celebrat las dos,y sed didacticos.

user Patriotes Associats | Hace más de 11 años

@mallorquín, no es tracta de crear desset estats nous. Europa ha de ser el gran estat i les Illes Balears hi han de ser amb ple dret, relacionant-se directament amb el centre de poder europeu. Si tot passa pel centre de la "meseta espanyola" i allà recapten els nostres imposts i decideixen què fan amb ells, el resultat és que cada dia feim més feina per ser més pobres. Tenim personalitat col·lectiva pròpia, històrica. Tenim una economia millor que moltes de les comunitats espanyoles (improductives, avesades a viure del subsidi...) Només hem de tenir la voluntat d'autodeterminar-nos dins Europa i el progrés està servit. No serà de franc, però. Pel que fa a la proposta del 31 de desembre, llàstima que no aprofitassin quan governaven per aconseguir-ho.

user ? | Hace más de 11 años

Perquè no ho varen fer quan podien aconseguir-ho?

user @ mallorquinista | Hace más de 11 años

Mai diuen Espanya perque tenen fobia a tot que no sigui com ells, com Jordi Pujol, Artur Mas, Duran i lleida, Biel Barceló i els ayatholas Urkullu, Arzallus, etc... ¿Franco? mai més, aquets llibertadors emperó tampoc.

user un mallorquinista | Hace más de 11 años

No som des PSM, però trob que tenen raó. Els tractau de separatistes (???) i de odi ca a l'estat. Vos diré que són FEDERALISTES, per tant defensen espanya com Carlos delgado, com rajoy o com Bauzá. Però a diferència d'aqueixa gent, ells no són castellanistes, no defensen sa supremàcia de sa nació castellana (com si que ho fan els abans mencionats), sino que defensen s'igualtat entre totes ses nacions espanyoles. Per tant defensen ESPANYA, una espanya plural, on se veu sa diversitat com una riquesa i no com un entrabanc a eliminar.

user vs | Hace más de 11 años

Hem d'anar amb cura de no emprenyar més els musulmans amb una festa més de "moros i crestians", perquè es tracta bé de la capitulació de la ciutat, el 31 de desembre. En tenim prou amb les dues festes tradicionals de Sòller i de Pollensa i crec que les més recents (Inca, Calvià, etc.) són sobreres. "Entre poc i massa, sa mesura passa".