user .cat | Hace más de 11 años

Basta veure sa coletilla (.cat) de sa web des Col.legi de Son Ferri. Mes clar 'aigua'.

user seny | Hace más de 11 años

Per fí un comentari amb base i seny!. Un gust llegir-te, "mestra"!

user abc | Hace más de 11 años

Quantes vegades ha pensat Sr Bosch, Si podia retrocedir .... que be estava , tenir tanta gent en contra, ni estaria mandat per aquest personatges. Tant dictadors.

user ¿Libertad? | Hace más de 11 años

Usted incumple el compromiso electoral de su partido en materia lingüística y le pasaremos factura.

user Una mestra | Hace más de 11 años

Per favor que qualcú posi fi a aquesta guerra que entre polítics i "algun mitjà" de comunicació s,ha declarat contra els educadors.Han obert les portes a la rebelió dels alumnes i li han donat l,eina per anar legalment contra els mestres, ens han omplit les escoles de pares que venen amb els titulars amb les mans generalitzant i creguent tot el que surt,ara ja pensen que comanden a ses escoles i volen decidir amb tot tria de llibres, sortides, festes... No saben que hi ha un Consell escolar que de ideix i aprova tot el que se fa. És mentida que un centre pugui eliminar una assignatura curricular de l,horari lectiu,els horaris les aprova cada curs la conselleria. El currículum oficial estableix 4h de català i 4 de castellà i la resta d,horari en la llengua del projecte lingüístic. Per favor que sa gent s,informi bé i sa llegeixi tota la llei abans d,atacar indiscriminadament per altres motius als Educadors. Senyors polítics començau a fer feina de veritat per millorar l,educació d,aquesta comunitat. Senyors sindicalistes començau a deixar de estar tan preocupats per les vostres quotes i financiacions i començau a defensar el col.lectiu de mestres, però a tots! Interins i funcionaris.

user la dictudura del naZionaliSSmo | Hace más de 11 años

A ver si investigan la presunta desaparición de la asignatura de castellano en el Colegio Son Ferriol y el incumplimiento del decreto en La Salle (estos curas no aprenden). http://www.libertaddigital.com/espana/2012-10-02/un-colegio-balear-suprime-la-asignatura-de-castellano-1276470164/

user KH. | Hace más de 11 años

AÑO 3004: CUANDO EL IMPERIO CATALUFO SE INDEPENDIZO DE ESPAÑOLANDIA: COLEGIO INTERGALACTICO DE SINEU ( centro de la provincia intergalactica mallorquina ). 1º - PROHIBIDO ERUPTAR EN CASTELLANO. 2ª - PROHIBIDO TIRARSE PEDOS EN CASTELLANO. 3º - PROHIBIDO CHILLAR EN EL PATIO EN CASTELLANO. ..............etc. Y si no os gusta el castellano ¿ POR Q ESCRIBIS LAS NORMAS EN CASTELLANO ?

user Justo | Hace más de 11 años

¿Y que medida tomara VD contra esos docentes que se han pasado?, si no toma ninguna VD tendria que dimitir, y si las toma tendrian que dimitir los que se han pasado. NI UNA COSA NI LA OTRA, como siempre. POLITICOS del partido que sea, todos iguales, pensabamos que el PP era distinto.

user KH. | Hace más de 11 años

HOLA RAFAEL BOSCH: ME GUSTARIA APRENDER CASTELLANO Y Q MIS LETRAS NO CHILLEN, ¿ DONDE TENGO Q IR ??. --- VETE A Q TE DEN CLASES EL LETRADO PEPE MIGUEL, COYOTE, COSTILLA DE TERNERA, TOMAS 34, PEPE DE LA CIGALA ...ETC Q HACE TIEMPO Q NO LE PAGAN LOS INDEPENDENTISTAS CATALUFOS POR ESCRIBIR EN UH, PERO SABEN ALGO DE CASTELLANO. JI, JI, JA, JA !!.

user Concís | Hace más de 11 años

Polítics, deixin llengua i professorat en pau. Facin feina per solucionar problemes. No en creïn més, encara que ja fan tard.