user vs | Hace más de 11 años

Quants d'experts i consellers de l'ex-CES eren funcionaris o asiimilats? Cadascú agrana cap a casa seva.

user vs | Hace más de 11 años

Toni, és molt fort demanar al Govern del PP de reimplantar l'impost sobre la fortuna que els socialistes mateixos del Sr. ZP havien sospès. On és la coherència? S'ha de demanar el retorn d'aquest impost a l'esquerra que l'havia eliminat.

user samantha | Hace más de 11 años

Tio de la Vara/ en els centre d'educacio privats potser que treuen millors notes amb molts alumnes, pero tenen alumnes arribat a les illes sense nocion de sa llengua? O nins de 10 o 11 anys que han estat escolaritzats nomes un any o dos abans? Jo crec que no. Tenen escoles privats que moltissim alumnes son imigrants? Jo crec que no. S'educacio sempre pot millorar pero, amb un nivel de joc igual, crec que els resultats serien iguals

user ElQPaga | Hace más de 11 años

Que recorten ya, empezando por estos mismos del CES (¿para qué puñetas sirve este organismo?)

user mallorquin errante | Hace más de 11 años

Otro partido bisagra¡¡¡¡¡¡ Miedo me dan. Mufasa, aaerrr, repitelo Mufasa aaerrr, Mufasa aaerrr. repitelo que miedo me dan un pensamiento " UM "

user maria melisa | Hace más de 11 años

Al tio de la vara. Y nuestros abuelos iban en carro, de que sirve el progreso?, o solo debe servir para enriquecer a los de siempre. El invertir en educación es invertir en futuro. Y por cierto, los centros privados solo son para los niños ricos. Estas diciendo acaso que solo sacan buenas notas los niños bien?. Por favor mira bien lo que escribes.

user Toni | Hace más de 11 años

El Govern del PP el que ha de fer és tornar a cobrar s'impost de patrimoni, i gravar més ses grans empreses i grans fortunes. I no anar només contra la classe econòmica mitja i baixa, i sobre tot contra els empleats públics.

user vs | Hace más de 11 años

Privat de la legitimat del vot popular, el CES no pot donar més que un assessorament discret, i no polititzat, al Govern. Aquesta entitat ha estat democratitzada, emperò recorda encara un poc, pel seu corporatisme, el "terç sindical" d'altres temps. Ens estimam més, i de bon tros, el Parlament.

user El Gafotas | Hace más de 11 años

Si si, eso, no vaya a ser que con la reducción del sector público se os acaben vuestros chollos y prebendas.

user Foralladres | Hace más de 11 años

Aquesta gent vol privatitzar els serceis públics per acabar de sangrar.nos. No val la pena donar-los recomanacións, ni fer-los súpliques, tanmateix no feràn rès que no els ompli les butxaques. Que dimitesquin per les bones o per les males i a començar de nou i amb un nou sistema d´economia.