user Angels | Hace más de 11 años

Venga meam si començam a anar. A veure si entre tots podem veure una llum entre tanta boira que ens envolta. Com va dir aquell, nosaltres ho valem.

user joana | Hace más de 11 años

UNIÓ MALLORQUINA ATACA DE NUEVO!!!! DISFRAZADA ESO SI......JA TORNEN, I AQUESTA VEGADA SA GENT DE BONA FE ELS VOTARAN PER FUGIR DEL PP I CAURAN EN L'ENGANY I ENCARA FARAN MÉS MAL QUE AMB NA MUNAR , !!!

user iron | Hace más de 11 años

curioso , expeperos , que no aguantaban a los exuemitas, que quedan los mas izquierdistas uuuuuuuuuiiiiiiiiiiiii, quin bollit . sabeu que vos dic ?? dios lo cria y ellos se juntan , distintos perros perros con los mismos collares ,de aquellos polvos vienen estos lodos ..........

user jmitos | Hace más de 11 años

Ja era hora de tenir un partit de centre balear i unit. No tenc cap dubta d'aqui votaré.

user Toni R. | Hace más de 11 años

El problema de las Baleares es que siempre votamos a partidos que están vendidos a Madrid, mirad las ventajas que disponen Canarias por tener un partido que mira por ellos y no por los intereses de la capital.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

I ara a intentar exportar la recepta de unió dels que estimam la nostra terra, llengua, cultura i tradicions a Menorca i Eivissa, que ni ha molts dels nostres i si es deixa de banda peronalismes i egos, es pot aconseguir representació de les Illes a Madrid, i basta vuere que han fet uns, pocs no, poquissims representants de Coalició Canaria. Mem si d'una puta vegada n'aprendrem. La nirviada ja es molt grossa i ja no diguem si en Pastor fa una pasa envant i es suma, s'agotaran els dodotis i el fortasec, aixó si l'engominat es farà d'or venent ambdos productes, pero les cagaleres no els hi llevarà ningú.

user Miquel Riera | Hace más de 11 años

Pels nerviosisme d'alguns comentaris és evident que és una gran noticia pels mallorquins i els que estimam Mallorca... hi ha poreta! Enhorabona!

user Partit Illenc de ses Illes Balears | Hace más de 11 años

Creemos que es una buena idea y que debe de una vez por todas todos los partidos de la Comunidad que no sean el PP o PSOE, debe ser una unica fuerza politica si queremos luchar por los intereses de los ciudadanos de Baleares. EHORABUENA, ES HORA DE QUE SALGA la mierda de los escondrijos que se esconden como ratas detras del sistema y que son favorecidos con las influencias y las medallas del poder. Ya es hora de que los que queremos a estas islas unamos fuerzas.

user Troll | Hace más de 11 años

Avui veig que els "peperets" lladren fort, senyal que la cosa va be. Endavant Font, Melià, Pastor i tot quant illenc cregui que val la pena lluitar perla dignitat d´aquesta terra que tan malmanen els engominats venuts a Madrid i els sectaris.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Doncs perque amb un hi ha relacions de fa molt d'anys i amb l'altre relacions quasi familiars, et sembla be. Jo no tenc que posar cap nom a cap partit, de fet, hi he tengut propostes d'afiliar-me al manco a tres (i no es cap d'aquests dos) i sempre he dit lo que deie en Groucho Marx, que no volia formar part d'un club que admetés a gent con ell de soci, emperó ara pel que fan els borja-maris engominat igual em repensaré afiliarme a un dels dos o al nou. Al mano em puc pensar que hi ha probabilitats de que els conegui tant o mes que tu, de fet tu just afiormes que en coneixes un, idó jo als dos.