user Bip Bip | Hace más de 11 años

Y ya que estamos, porque no eran de Marte!

user teresa | Hace más de 11 años

no tiene porque ser islamica el descubrimiento a no ser que haya algo lo haga islamico recordemos en esa epoca en la isla habia mas judios (chuetas) que musulmanes tambien hay opcion de que pueda ser yacimiento judio lo que pasa la gente dicen saber de historia pero no sabemn al 100% solo lo que han leido y la tv... en la epoca esa las mezquitas como sinagogas eran muy parecidas y ambos miran a la misma parte israel como la meca esta al mismo punto de mira dsede mallorca mirad si hay algo escrito si veis arabe entonces si es musulmana hayazgo si veis algo en arameo, judeoespañol es hallazgo judios judio ...

user Una MALLORQUINA | Hace más de 11 años

Una gran notici espeñada per posar corona catalano-aragonesa. Fins cuan seguireu diguent aquest nom fals? may va existir una corona que se deia axì. M'agradaria que rectificasiu sa notici en aquest punt. Gracis. A seguir amb sas excavacions que fan molta ilusió y curiositat. Es sa nostra histori.

user Alm | Hace más de 11 años

Estarem ben content de que assistesquis. Mira, tenim una web al facebook un poc divulgativa de les quatre coses del projecte. http://www.facebook.com/pages/Almallutx/201552779967744 Si m'envies un missatge privat amb el teu correu et podem contestar els teus dubtes i pasar-te alguna informació, segons que encara no ho podem fer públic. I tens tota sa raó amb el que has comentat, però aixó é sel que te sa arqueologia, ja que és una ciència, sa crea una hipótesis i desprès és reafirma o no, és així com les ciències avancen. També hem de dir que nosaltres tenim un poc més de sort que els altres, tenim fonts documentals de l'època que ens parlen del jaciment, cosa que passa en poquísims casos. Salut i esperam el teu correu.

user vs | Hace más de 11 años

Esper amb interès el dia 29 i no dubte que les proves seran de pès. He de dir que els balears tenim motius per esser escalivats. Ens van dir molt temps amb certesa que Pollentia va ser incendiada pels invasor vandals, la qual cosa ja no es diu, o que hi ha coves a Formentera amb fum d'incendis provocats pels vikings, etc.

user Alm | Hace más de 11 años

I simplement recordarte que les noticies no surten un dia per l'altre, el mes que ve ferà un any que estam investigant sobre el tema. Simplement un poc de respecte a la nostra feina.

user Alm | Hace más de 11 años

Benvolgut Sr. VS, des de l'equip et convidam a assistir a les Jornades d'Arqueologia de Balears que és feran el pròxim dia 29, on al matí podrem solucionar el teus dubtes, ja que presentam els resultats preliminars del jaciment d'Almallutx. Però per anar avançant, si llegeixes els llibres dels fets, hi ha constants alucions a Almallutx (que és la zona del Gorg Blau) i ja podras comprovar la importància d'aquesta zona al llarg de la conquesta de les muntanyes (1229-1232). Tot l'estudi documental ens l'ha realitzat un important i ben reconegut medievalista, ja que nosaltres com arqueòlegs no dominam aquesta matèria. A més, ja arqueològicament parlant, entre l'any anterior i aquest , em pogut recollir un nombre importantíssim d'evidències arqueológiques que sustenten i ens confirmen aquest fet(supos que ens diras, edo quines són, i jo et contestaré, vine dia 29, ja que hi haurà tots els arqueòlegs de Balears i podras comprovar per tu mateix si ho accepten o no). Esper que podem resoltre els teus dubtes. Cordialment l'equip.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Josep Miquel avui no ha estat es teu día,deixau correr.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Costelladegonella, efectivament lo teu es impresionant, es imposible esser mes doiut i fanàtic, si vols fer de costellad'ase allà tu. Es veu que fa segles que hi ha una conspiració internacional contra sa llengua Balea (amb dos accent en una paraula) i sa bandera inventada després de sa que dona el Rei Sanç, que com que anava gat va fer dibuixar una barra de mes. Lo dit impresionant tanta erudicció i que encara ningú t'hagi fet cap reconeixement académic.

user vs | Hace más de 11 años

Llevat que ens comuniquin proves riguroses, repetesc no veig per què es parlaria d'un poblat de "resistència". Més val deixar parlar els fets.