user samantha | Hace más de 11 años

Perque no te'n vas de Mallorca Sr Bosch? Igual que la Sra Cabra, ets una persona non grata aqui, igual que el teu dios jefe, no vos volem aqui.

user frit | Hace más de 11 años

Esto es absurdo. Si sólo es 5% de los padres han escogido el castellano, significa que de una clase de 20 alumnos, solamente 1 de ellos será el "raro" y marginado del resto de alumnos del centro que reciben las clases en catalán. Otra idea de bombero de quienes nos gobiernan.

user Margalida | Hace más de 11 años

Sr. Bosch, vosté m'ha fet mal a vol dir que tendràn atenció individualitzada i els nens amb dificultats ja no direm greus d'aprenentatje aquest curs voràn com tots els nins els passen davant i ells no tendrán cap oportunitat d'ajuda individualitzada. No te vergonya si tingués medis els denunciaria.

user Aura | Hace más de 11 años

No s'ho creu ni ell.Com poden donar aquesta "atención individualizada" si han retellat de mestres? Ses classes ara, tenen mes alumnes que abans.No podran ni "esperar" a n'es nins que vagin un poquet enrera.I vol fer creure que a n'aquesta respectable minoria que ha triat es castella li podran fer molt es rendez-vous? Son uns mentiders.Han fet un desastre amb una cosa que mes o menys anava i que si no va be ara, sera culpa d'es mestres.Si m'haguesin dit que un día, persones de defora de Balears,sense sensibilitat cap a sa nostra llengua, habien de montar aquest merde,ho hauria cregut.Pero que sigui gent d'aqui, que pensin que es castella esta amb indefensió,amb tots es mitjans de comunicacio a n'es seu favor i sa cantidat de gent que el parla,no me cap dins s'enteniment.Crec que sa gran majoria, lo que volem, no es que es nostres fills desconeguin es castella, sino que sa nostra llengua se conservi.Per lo cual l'hem de emplear i aprendre a s'escola.No puc entendre com una persona amb vocacio d'ensenyament pot defensar ses burradas que han fet.Han pogut triar, aixo es es sa meta.I que han aclarit de poder triar? Hi ha ajudes per fer realitat sa seva minoritaria encara que respectable opcio? O mes be demanam un impossible a ses escoles?

user Lluis | Hace más de 11 años

Sigue habiendo escuelas que no aceptan el castellano.

user vs | Hace más de 11 años

No sé qui té raó emperò crec que es deuria parlar amb més modestia a partir dels resultats passats. No venim d'un sistema ideal, sota el Pacte, sinò que erem el capdavanters de Espanya, pel que fa al fracàs escolar.

user Cristina | Hace más de 11 años

Els que estigueu en contra de les retallades a educació, creieu que aquest no es un inici de curs normal i disposeu del dijous matí lliure, hi ha una concentració a les 9:30 davant la Conselleria d'educació promoguda per la Federació d'Associacions de Pares i Mares de Mallorca.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 11 años

L'objectiu del PP és convertir aquesta illa en un desert intel·lectual;una illa consagrada a la incineració i destrucció permanent de la intel·ligència i concagada de por devant els poderosos.No a la incineració de les persones.

user QUE CARA!!!!!! | Hace más de 11 años

SE TIENE QUE TENER MUCHA CARA PARA SALIR A LA PALESTRA Y AFIRMAR QUE SERÁ UN INICIO DE CURSO NORMAL. SE PUEDE CALIFICAR ASÍ A UN CURSO ESCOLAR CON UNA NOTABLE AUSENCIA DE PROFESORADO, BECAS SIN CONCEDER, MÁS RATIO POR AULA, ETC... YO INVITARÍA AL SEÑOR BAUZÁ Y AL BOSCH A QUE SE PASASEN POR SEGÚN QUE ESCUELAS PÚBLICAS Y SE ENTEREN DE LA REALIDAD DE AQUÍ. NO HACE FALTA IR A SUIZA...AH, POR CIERTO, DÓNDE ESTÁN LAS FAMOSAS AUTOPISTAS EN EDUCACIÓN EN BALEARES? QUÉ VERGÜENZA!!!!!!! PERO ES LO QUE LA GENTE HA QUERIDO...

user amb agraïment a colonier | Hace más de 11 años

SR. BOSCH NO PATIU, AQUÍ TENIU UNS BONS CONSELLS QUE US AJUDARAN COM A PRESIDENT QUE SOU DEL MOLT HBLE. GOVERN DE LES ILLES BALEARS. Les coses són com són Quan sentiu que qualcú posa en dubte la unitat de la llengua, els orígens de la llengua, les possibilitats de viure en català o qualsevol altra cosa per l'estil, no entreu mai a la discussió. No se'n treu res mai. Són discussions interessades. Ben segur que vosaltres no en començau mai, de discussions d'aquestes. Per què heu de discutir de coses que ja estan ben establertes? Així, doncs, qui les inicia, aquestes discussions? Ah, és clar, les inicien aquells a qui poden fer profit. Deixau-ho córrer. És possible que qualcú us vulgui provocar directament, amb un argument d'aquests. Reaccionau-hi com si us haguessin contat un acudit. Hi podeu riure un poc, si voleu, però no hi entreu. Un sol intent d'aclariment i ja heu legitimat el paper de l'interlocutor. Fixau-vos que si l'interlocutor ja us coneix com a ?catalanista? (?persona normal?, diríem nosaltres), sempre intentarà convidar-vos a discutir aquests temes quan té espectadors. Si entrau a la discussió, ell farà veure als espectadors que la situació és simètrica: que els seus arguments són tan bons com els vostres i que, al cap i a la fi, tot és qüestió d'?opinió?. Vosaltres us hi rebel?lareu i passareu per persones que no respecten l'opinió dels altres. Observau que en aquest moment tota la bel?ligerància del vostre oponent dialèctic s'ha convertit en amabilitat envers els espectadors, i que vosaltres estau enfadadíssims i us costa contenir la ràbia. El vostre oponent ha guanyat. NO DISCUTIU MAI SOBRE LA LLENGUA