user l'amo de son carabassa | Hace más de 11 años

No voldrà dir vosté:elegir el castellano es libertat?perquè són tant generosos oferint la llibertat a ca nostra que no voleu a ca vostra?

user llibertat? | Hace más de 11 años

Mabel si és llibertat,perquè jo no puc triar sa llengua a l'escola dels meus fills a Burgos on estic vivint ara?em consta que pago els mateixos impostos que un Burgalès.Com és que no hi ha llibertat a totes les comunitats, ho tots morors o tots cristians.

user ..... | Hace más de 11 años

jajajaja Llibertat? Tu torn ha repetir,si no te ha quedat clar. EL QUE ESDTIMA MALLORCA NO LA DESTRUIX.

user Mallorquí a Mallorca | Hace más de 11 años

I quan podré triar estudiar amb sa meva modalitat?

user jose | Hace más de 11 años

pero que triste tener que luchar por algo que nos pertenece,,pero bueno siempre hay chupocteros como garrapatas que viven de eso,,,quienes son estos 4 pelagatos que no me dejan elegir mi lengua y me estan obligando a lo que ellos quieran,,,,,MUCHA MONOGAMIA EN CATALUÑA A LLEGADO A ESTO...

user jomateixa | Hace más de 11 años

Que trist... i perillòs llegir una mestra que diu que "afortunadadament la majoria de pares han tingut seny per triar pels seus fills lo millor". Senyora amb tot els respectes vosté se passa sa llibertat pes forro.

user lara pitillos | Hace más de 11 años

La izquierda sigue atrincherada en su guerra civil particular y sus ideas totalitarias socialistas. Ea, ea, pacte de progrés, ya se sabe que algunos del pp son corruptos, pero vuestro historial desde los tiempos de felipe gonzález es de terror, Billones de pesetas antes y miles de millones ahora perdidos . Desde los 45mil millones en deudas del psm-erc catalán, los 4500 millones del pacte, Aragón, Castilla, Andalucia,.. los eres falsos, es que no parais de corromper esta nación.

user Una mestra | Hace más de 11 años

Quina lllàstima que una vegada més tothom pugui opinar de la feina que es fa dins una escola,inclús polítiques que a l,hora de la veritat duen els seus fills a centres privats i fins i tot a estodiar fora d,Espanya,serà perquè no creuen tant en el model que defensen o perqué saben molt bé encara que diguin una altre cosa com està la situació. Llibertat? No la llire elecció de llengua no ha estat llibertat ha estat un caos dins les escoles per aconseguir treure hores, llevant-les dels suports ,per donar respostes a la minoria d,alumnes que han posat la creu al castellà, perquè afortunadament la majoria de pares han tengut seny i volen pels seus fills lo millor i això passa per aconseguir arrelar-los al lloc on viuen i fins i tot han nascut.A tot els que parlen de mallorquin, ibicenco..... Simplement les recomenaria que llegeixin la història de les Illes Balear, i per completar un manual de lingüística catalana així deixarien de parlar moguts per l,ignorància i la ràbia cap una terra que les ha acollit i ha respectat sempre la seva llengua. Que vagin a fer feina a Alemanya o Inglaterra i ja veuran si ben aviat si volen sobreviure hauran de prendre la seva llengua.

user Lluis | Hace más de 11 años

sería libertad si se cumpliera, pero todos los centros dirigidos por los catalanufistas de Antich no aceptan el castellano.

user Europa acaba a l´Ebre. | Hace más de 11 años

viva los castellanos (com tu) en las jaulas, monei de fira. Quin oi d´espanyols, els hi donam de menjar i així ho paguen, si no fos per els PAÏSOS CATALAAAANS encara anirieu amb la somera i el botijo. Au i cap a ca teva, arruuuuix!!!!!!!!!!