user para vs | Hace más de 11 años

per vs. si la beata se hubiera dado cuenta que ella ha sido utilizada para separar, confrontar, discutir, insultar, humillar, etcetc "en nombre de la defensa de derechos" de unos o de otros creo que se hacía demonio, no sé si me entiendes

user vs | Hace más de 11 años

Si el cardenal Despuig hagués previst tantes polèmiques, no sé si hauria promogut amb tant d'interès la causa de beatificació de Sor Catalina Thomas.

user 12z | Hace más de 11 años

el pueblo estaba repleto de secreta, o que pensáis? que el president iba a venir sin escolta porque lo dijo un batle?

user joanna | Hace más de 11 años

un fort aplaudiment, al bat.le de santa margalida. força i sensa por.

user Un de tants | Hace más de 11 años

Aquest sopar que van fer els del PP amb en Bauzà a sa Plaça és el mateix sopar que pagaven amb doblers de l'Ajuntament quan ells manaven? Els del PP de Santa Margalida no tenen cap respecte pel seu poble ja que tant ells, com els seus pares com els seus padrins xerren el català de mallorca, la mateixa lléngua que xerrava La Beata i Joan Mascaró, i no diuen res quan els "jefes" estan fent l'atac contra la seva lléngua. Són uns llepa-culs que només volen conservar els seus llocs de feina al Consell.

user jhon | Hace más de 11 años

Molt bé el Batle de Santa Margalida, per la seva valentia!

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Y no son de aquí, son de allá, y no respetan la Constitución ni tampoco el Estatut, y en Canarias les llaman godos y en Latinoamérica gallegos.¿Por qué será?

user Cuchufleta | Hace más de 11 años

Todas y cada una de las fiestas de pueblos y ciudades de la isla son pura política. Al menos eso se desprende de los artículos que han venido apareciendo a lo largo del verano en este diario. Política y más política reivindicando hasta que el AVE pase por la "isla de la calma". No valen para nada más que para charangas tercer mundistas.

user Marga | Hace más de 11 años

Jo no sé perquè els peperos volen quedar com a màrtirs quan fa un parell d'anys ells eren els que polititzaven sa processó convidant fins s'apuntador! Convidaven a tanta gent, que el que menys feia falta hi era, i no cal dir que la meitat d'aquests convidats ara estan imputats per casos de corrupció! Sou ben beneits!!!!

user samantha | Hace más de 11 años

Perque xerra tothom aqui de sa diferencia entre catala i sa nostra llengua? Per mi son iguals, amb diferencies de dialecta i qualsevol que hagi estudiat un poquet ja sap aixo. Potser que sigui els peperos volguent que ens barallem entre nosaltres? Jo estim molt sa nostra llengua i cultura, nomenat com esta nomenat, com qualsevol mallorqui.