user Torn de Paraula | Hace más de 11 años

Bones! Pareix que qualcuns i qualcunes mos volen fer creure que la Mare de Dèu nom Joana... Sa “modernitat” i sa “mallorquinitat” actual pareix que ignora, de tan moderna i desinformada que és, que abans aquesta terra produia seny i invents. Aquí fèiem vaixells que anaven a Amèrica, màquines pel camp, hi havia indústria que inventava i dissenyava grifons, perles, estris i utillatge, i fins hi tot erem capdaventers a tota Espanya al que denominam “màquines-eines”. Dominàvem mercats. Fins hi tot els famosos molinets d’aigo que podem veure a les pelis de l’oest sòn un invent mallorquí. Com també ho és l’autogir (no va ser en De la Cierva, sinò un de Llucmajor qui el va inventar....) Ara som tan dormits i dormides que encara no reaccionam de la crisi de cavall que tenim. Hem entrat a un mòn nou i globalitzat al qual li nomès li responem ara “inventant” uns molt mallorquins succedanis de la famosa i deplorable tomatina valenciana. Una vergonya. Qui es diverteix amb això s’ho hauria de fer mirar. No dona per més la generació tatuada? Van / anam ben servits... Potser duen tatuatges al cervell. Manco pardalades de perdre es temps i més cultura per a poder inventar de nou, mallorquins!

user indignat de Son Corró i Sor Francinaina | Hace más de 11 años

encara estau amb el tema dels FORASTERS? ateritzau, que ja no som a la dècada dels 80's.... menys englodamia i més obrir ses cucales!! amb menys doblers es poden esprimir les idees i treure'n millors resultats.Es clar, esteim parlant d'un consistori acostumat a parlar només amb gent "afiliada" i no a treballar amb gent creativa i realista... Sencelles i Costitx, vos convé canviar es xip....

user Ambelles | Hace más de 11 años

Vergonyada diria jo.Quina pèrdua de temps i d'energia.Ben igual que va passar a Sencelles i que va ser tan criticada. Es que aquests pobles no saben donar a conèixer la seva cultura, que la tenen, encara que pareix volen tenir-la ben amagada. Ja es hora de fer qualque cosa mes profitosa pel poble i la seva identitat

user costitxer | Hace más de 11 años

no teniu ni idea!!!!Sa gent que xerra malament qe se calli i qe vengui l'any que ve iveura lo divertit que es visca costitx!!!!!I i es costitxers!!!!I QE ES FORESTERS ES CALLIN QUE ESTAN MES GUAPOS!!!!!

user SEBASTIÀ MIRALLES | Hace más de 11 años

Patètic...quina "festa" més ridícula i, sobretot, quina propaganda per aquest poble i la seva gent...mare meva!

user nacho cano rojo | Hace más de 11 años

que visca COSTITX,pero con estas chorradas me parece que no vivirá mucho.y no me digáis que es tradición,historia o identidad ni mallorquinitat, me pareció bochornoso.

user pep joan | Hace más de 11 años

@Calvienc, xerres de identitat i no saps ni escriure, ni tampoc es teu gentilici, que no és calvienc sino calvianer, au va cap a ca teva!

user Per calvienc | Hace más de 11 años

Idò no tratis als mallorquins del Plà de paletos i de rústics, quan només es dediquen a divertir-se. Respeta i te respetara, cirica i te criticaran.

user frit | Hace más de 11 años

A 0'16 céntimos el Kg. es lo único para lo que sirve la algarroba. El campo es una ruina y poco a poco se va perdiendo. No hay nada que se pueda hacer.

user calvienc | Hace más de 11 años

un veinat: que xerres tio merda ,no confongis magalluf,no es tota calvia. ta donc sa rao al mens no matau animals,par animals ja i sou voltros. calvia as sona turistica tanim poblas das mes pulits da mallorca,y no faim tant as coio,i lo da sidantitat vos lan llevada as inmigrans.