user mmalorcamagallufa | Hace más de 9 años

Copiando las fiestas menorquinas: mallorquines; vecinos traidores y ladrones...ahora ya sabemos en Menorca que no son de fiar blos mallorquines, que incluso en la guerra civil fueron los únicos que fusilaron a gente en Menorca...

user Rit | Hace más de 11 años

Bon dia. Com menorquí que sóc em cau la cara de vergonya de tenir els veïns que tenim que en no ser capaços de tenir una identitat pròpia amb la seva cultura i tradicions es dediquen a falsificar les tradicions dels altres, crec que pel bé de la festa les autoritats haurien de prendre cartes en aquest assumpte i portar-les a judici perquè aquest plagi no es repeteixi i es desvirtuï la festa Menorquina.

user menorkina | Hace más de 11 años

com menorquina orgullosa de la meva terra, ne dona vergonya que es copin les nostres festes, el ajuntaments de illla saurien degio,vica ciutadella i visca Menorca.

user Maónes | Hace más de 11 años

A es 4 Mallorquinets que hi ha per aqui... que sapigueu que no teniu ni punyetera idea de res... per que per molt que intenteu copiar-nos no vos servira de res... per ue sa doma Menorquina esta aqui i no a n'es niu de pagesosts que esteis axi que a mamar.....

user david | Hace más de 11 años

Pero que fuerte!!! Y bebiendo pomada??? Pero estos de que van??? Que es que no tienen fiestas propias o que??? Como siempre pillando las tradiciones de menorca a lo bien cutre! Hay que tener cara! Y lo bueno es que dentro de unos años diran que esta fiesta es mallorquina y que los menorquines se la hemos copiado, como la MAYONESA de mallorca... suerte que existen archivos!!! Y cuidado! Que pronto nos copiaran els tres tocs de sant antoni! Y si no ojo! Indignado me hayo!!!

user Menorca lliure de Mallorca | Hace más de 11 años

Patètic. Els mallorquins saben molt bé com expol.liar i robar tot allò que no poden tenir ells. Centralisme típic. Son uns envejosos però al manco així ens deixaran tranquils i no vindran a engatar-se a Menorca. Menorca lliure i musulmana !!!!!!!!!!!

user menorquí | Hace más de 11 años

Ningú de Mallorca té el més mínim respecte per les tradicions de Menorca? Com podeu fer una fantochada com aquesta? No vos fa vergonya? És indignant que les autoritats permetin fer una bestiesa com aquesta.

user Present | Hace más de 11 años

Butillades, hi eres tu??? perque hi havia una gentada, lo que es veu a sa foto no té res a veure amb el que hi havia, sa plaça era plena i els carrers del voltant tambe. Va ser una festa maravellosa, i a qui no li agradi que no vengui, que no l'hem de menester

user Magoan | Hace más de 11 años

MILES DE PERSONAS EN EL JALEO..?? A SEMEJANZA DE LAS FIESTAS MENORQUINAS..??? OS HABEIS PASADO UN POCO.. UN JALEO COMO ESTE,LO HACEN EN CIUTADELLA EN LAS GUARDERÍAS,ANTES DE LS FIESTAS DE SAN JUAN.

user nura | Hace más de 11 años

que patètitcs! no se com no estan afrontats de copiar-nos!! que es que no teniu cultura pròpia voltrus o queee?? cada pobre té lo seuu i ha de mantenir ses seves pròpies arrels, no copiar-ho d'es altres!! ara béee, com ha dit bé "menorquin" ojalà fos veeeee i no torneenn!!