user vs | Hace más de 11 años

Tots estimam Felanitx i els felanitxers, si bé no arribam a pensar que el Coso, el pal.li i la "Quica" són el melic de Mallorca i encara menys del món.

user pollença. | Hace más de 11 años

la vida, demostrará, qui es bóna perssona, i que no o es. el mossen Llorenç, es bóna perssona.

user the pijote kustisiero | Hace más de 11 años

que un mossen es vegi estimat pel poble, aixo vol dir que es un gran mossen, un gran home, un crak, i que per molts de bots que peguin els nostres politics i els seus llepaculs, mai arriberan al seus talons......un mossen estimat te mes merit que un llaic del carrer...

user Matamoscas | Hace más de 11 años

Este año spray para todos! Y tonto del político que como cada año acceda a ir convidat a ser escupido insultado manteado por una colla de borrachos, por mucha tradición que tenga

user mikel | Hace más de 11 años

aquestes festes mes canya per aquests PPros engominats!!! ARRUIX!! i mesw de lo mateix per aquells que els defensen!

user liberal | Hace más de 11 años

capella pulitizat,predican concondia y lo que hace es incordia

user Manu Marqués | Hace más de 11 años

Hi ha que veure com paga el PP els seus comentaristes! Un pot estar d'acord o no amb fets (i opinions), però si ha de recòrrer al insult per justificar la seva postura crec que ha perdut qualsevol estandart de llibertat i respecte que poguès abraçar: demanar civisme i respecte des de l'insult a l'altre, des de la maca precisament de respecte? Sóc menorquí, ateu per més senyes: si abans no tenia clara la postura que havia d'assumir en relació a aquest tema, crec que tots aquests comentaris anònims ofensius a una persona que dóna la cara amb nom i llinatges fa que definitivament m'allunyi de la versió "institucional". Demanau responsabilitats, però no sou capaços de veure la vostra irresponsabilitat envers als altres amb els insults que proferiu. Crec que Ultima Hora hauria d'obligar als seus comentaristes a inscriure's, evitant que gent pogui publicar molts comentaris amb un mateix IP. Si un es valent per insultar, ho ha de ser també per fer-ho a cara descoberta. És lo mínim, anar de front!

user balear vell | Hace más de 11 años

després de llitgir els comentaris de llorenç (perssona) en totes les paraules del diccionari,vull que sápigue que té tot el nostre suport,perque el pòble ja es tròba massa trepitjat,ignorat,despreciat i sempra han de pagar els dèbils, pels poderosos.i que consti, que no som polìtic, ni capallá, ni de la penya el cosso.

user Llonguet | Hace más de 11 años

Me fan riure, aquests comentaristes peperos. Tot lo dia remugant contra els polítics i després els defensen amb totes les seves forces. Com vos agrada llepar el cul als engominats!!!

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Unodetantos, pues ya verás que dice la justicia, porque como las multas se recurran los botarates que las quieren imponer se las tendrán que comer con patatas. Yo conozco y muy bien a Lloreç y los que opinais de el sin conocerlo deberiais hacerroslo mirar.