user sergar | Hace más de 11 años

No sé en qué planeta viven los periodistas. Hoy en Diario de Mallorca se dice todo lo contrario.

user vs | Hace más de 11 años

Es deu tractar de xifres força complicats, perquè el DM, avui mateix, ens diu coses molts diferents, fins i tot contràries.

user Resultado | Hace más de 11 años

Los criterios para repartir los dineros son criterios políticos. Nosotros tenemos poco peso electoral, mucha gente que vive aquí no se siente de aquí y nuestros gobernantes son unos vendidos. Ya veis el resultado.

user Evident | Hace más de 11 años

Les Balears tenen una natura que genera turisme, que és el nostre petroli. Una part molt important dels imposts derivats de la riquesa que proporciona el turisme no queda aquí perquè l'Estat, de matriu castellana i controlat per la gent de cultura i referències castellanes, prioritza la inversió pública a llocs que li són més propers geogràficament i sentimentalment. Les dades oficials reflecteixen un terrible espoli fiscal que ells anomenen solidaritat. Molts forasters que viuen aquí, però que no s'han integrat i els repugna tot allò que no els és propi, hi estan d'acord. Els mallorquins que veuen en el PP-PSOE una oportunitat de millorar la seva situació socioeconòmica, també hi estan d'acord. Molts mallorquins que han patit segles d'espanyolització (castellanització), sobretot a partir del període borbònic i especialment amb les dictadures del segle XX, amb els seus mitjans de comunicació, els seus sistemes educatius i les seves institucions espanyolitzadores (castellanitzadores), hi estan d'acord o no en volen saber res; i així ens va: noltros tancam hospitals i ells construeixen línies d'AVE. Mentrestant, la nostra llengua es arraconada i atacada (també la seva unitat) per tal que els forasters que ja són aquí i els que vendran se sentin més còmodes. I també amb l'esperança de què, amb el temps, la nostra identitat arribi a estar tan debilitada que deixi d'identificar-nos com a poble diferenciat susceptible de reclamar cap dret legítim.

user Atención | Hace más de 11 años

He leído que la diferencia entre lo que Madrid nos da y lo que damos a Madrid es de más de 3.000 millones de euros anuales a favor del Estado. Con una décima parte de ese dinero no serían necesarios recortes tan salvajes en Baleares. Las inversiones en infraestructuras (AVE, …) y en gente (PER, …) en la península no se pueden hacer sobre las espaldas de los niños, enfermos, mayores y trabajadores baleares.

user rogillo | Hace más de 11 años

CAXINDENA y en mallorca (baleares)no pueden ni terminar un tren de veinte kilómetros

user rogillo | Hace más de 11 años

es igual todo por la patria viva españa viva el rey.es ironía vaya pena que damos

user Broker | Hace más de 11 años

¿España nos roba? DEUDA VIVA DE LAS ENTIDADES LOCALES A 31/12/2011 http://www.meh.es/Documentacion/Publico/DGCFEL/DeudaViva/InformeDeuda2011.pdf

user Gala | Hace más de 11 años

De VERGÜENZA, que somos tontos o que!!! Tenemos que dar mas...y nos dan menos, noooooooopp

user jaime s | Hace más de 11 años

Señor Bauza donde estas que no te veo y usted es el que nos defiende.de que