user mipobe | Hace más de 11 años

Lo que nosotros tendríamos que hacer es quitarnos el PANCATALANISMO que tenemos encima estos solo quieren nuestro dinero. Y con el tiempo tener un Gobierno Balear que defienda lo nuestro. El PSM tenia este idea pero se vendió por el poder y estar en la silla, a éste y los demás descartados.

user Andreu X | Hace más de 11 años

César, dona la casualitat que Madrid dona tant perquè es la que reb tots els impostos i al rebre els impostos a les administracions estatals (es a dir Madrid 100%) no es comptabilitza com si es dongués a la Comunitat Autonoma, es a dir, es demagogia pura. Que jo sàpiga el 34% de l'Estat el compon l'Estat Central i l'Estat Central (La Moncloa, Parlament, Senat etc) està a Madrid on tenen milers de funcionaris cobrant mes de 4000 mil euros mensuals pagats per tota sa resta d'espanyols, on tenen centenars d'empreses públiques pagats i mantinguts per sa resta d'espanyols, on tenen milers de serveis pagats per tots noltros... Si Madrid no tingués números vermells en solidaritat autonòmica seria perquè la resta d'Espanya ja no existeix. El que veus allà no es més que pura demagògia on es contabilitza la tornada d'impostos i no es contabilitza lo que es dona a Madrid com a comunitat autònoma perquè tot allò es dona a l'Estat Central (es a dir, Madrid). Demagogia pura ja que Madrid reb casi o més inclus que Andalusia però es comptabilitza a la recaudació de l'Estat Central i per això no apareix dins la solidaritat autonòmica.

user Batuadell | Hace más de 11 años

Si le bajan el sueldo a los funcionarios aplaudís porque hay que arrimar el hombro entre todos y sobretodo, pagarle el paro a un tío que cobraba 5000 euros en negro cuando las vacas gordas. Esto ya no nos va tan bien, ¿verdad?, pues es lo mismo, arrimaremos el hombro para que otras autonomías que han derrochado (incluso más que la nuestra)ahora cobren su "paro" particular.

user cesar | Hace más de 11 años

Y como siempre algunos sacando los pies del plato para hablar de la lengua y crear conflicto.. que ganas de guerra tienen algunos... como echan de menos la tension de ZP...

user cesar | Hace más de 11 años

Lo que duele es que Madrid aporta la mitad del dinero al resto de España.. cataluña aporta el 12%.. al resto de España... y Cataluña manda mas que Madrid en el resto de España.. ¡¡ somos un poco dificiles de entender!!

user Un de poble | Hace más de 11 años

Les coses clares, Independència i reunificació amb el principat. Si amb aquestes dades encara hi ha algú que no se consideri independentista s'ho ha de fer mirar perquè és de retrassats. I meam, gonelletes, Catalunya després de nosaltres és la més saquejada pels forasterots. Mallorca catalana sempre.

user FotutsIBanyuts | Hace más de 11 años

HALAAAAA!! A patrocinar embajadas catalanas por todo el mundo a costa nuestra. Què ho som de beneits es mallorquins...

user F.G | Hace más de 11 años

Quins collons!!! Ens retallen i hem d'ajudar? Que cada qual es retalli d'on pugui, i si han de ser dels coll**s dels seus governants, idò a prendre mesures. Només me faltava finaçar pardalades dels despilfarradors de Catalunya i dels psoistes d'Andalusia! Haver fet el cap viu!

user tom | Hace más de 11 años

ES LO MAS NORMAL QUE NOS PUEDE SUCEDER.POR LO QUE VEO EL SR.BAUZA SOLO VA A MADRID A APLAUDIR AL SR RAJOY HAGA LO QUE HAGA. PARECE QUE LAS ISLAS Y LOS QUE LAS HABITAMOS LE IMPORTAMOS MUY POCO. ¿ SERA PORQUE HACE MERITOS PARA SER MINISTRO?

user bon dia | Hace más de 11 años

Lo que mas me molesta de todo el tema es que, encima, cuando hay un trabajo bueno se lo dan a empresas de la peninsula porque son mas baratas que las mallorquinas y ENCIMA pagan los impuestos en su pueblo... ya les vale señores, ya les vale...