user llepafulls | Hace más de 11 años

Eivissa. També feis com el PP, castellanitzant el nom de les nostres illes?

user manumenorca | Hace más de 11 años

... I a Menorca mos salvam?

user bubu | Hace más de 11 años

por dios,que son 36 grados en agosto,normal,normalisimo.la alerta seria si estuvieramos en 16.la crisis nos esta dejando majaras....

user la envidia como enfermedad de la disfunción | Hace más de 11 años

Pero sabe escribir en catalán y castellano y de los temas de hoy.¿Y tú, pobre diablo infeliz, sabrías hacerlo?

user que hartazgo de bufón | Hace más de 11 años

Hay comentarios del provocatore, a la postre juglar o bufón oficial del Ultima Hora, hasta en la misma sopa.

user croca | Hace más de 11 años

Me encanta ver como se derriten los BOMBONES al sol

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

I diuen que els sants fan als pobles en les seves festes i tradicions,demà i avui es festa grossa a Pollença, la Mare de Déu dels Ángels (Pollencins els pirates ja són aquí), recordarem que la Mare de Déu de les Neus era o és el 5 d'agost i era la patrona de les dones garrides, el día 7 és Sant Gaietà, fundador del Teatins, i patró de les persones que intervenen en el trànsit de la mort, vetlladors, ploradors i enterradors.Sant Llorenç (10) va morir martiritzat cremat a la brasa i mentre es cremava a les graelles, anava donant instruccions als seus torturadors perquè el giressin a fi de quedar ben cuit.San Alexandre (11)ocultà molt temps la seva condició de religiós i els carboners el tenen com a patró.Santa Clara i Santa Agnès (12), tia i neboda de gran virtut. A Santa Clara el dimoni la va temptar de entrar a treballar a un bordell...Són les fundadores, amb dotze doncelles, de l'ordre anomenada de Santa Clara.Altres festivitats són l'Assumpció de la Mare de Déu (15) molt estesa i celebrada, Sant Magi (19)que es va retirar de la vida mundana a les coves de la muntanya,Sant Bartomeu (24), Mallorca plena de Tomeus Tomeuets, Tolos Tolitos, apòstol de Crist que va predicar a l'India i va acabar amb la seva pell al coll, Sant Agustí (28) visca Felanitx, fill de Santa Mònica.El Martiri de Sant Joan Baptista (29)l'església celebra la degollació del sant per Herodes.Sant Ramon (31), que va nèixer de mare morta.

user emejota | Hace más de 11 años

Tienes razón. La he cagado. Es lo que tiene el no dormir. Perdón, perdón, perdón.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Aprende a escribir, buen hombre ignorante:Nihil novum sub sole (tópico literario). No sabes escribir y quieres corregir.Orejas de burro al canto.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Per Sant Llorenç figues a querns. Els porcs que s'han de matar a l'hivern ja romanen a les solls.Agost és el mes que es sembren les bledes i col-i-flors. És el mes de les ametlles. No convé mesclar les de més qualitat amb les més magres, això servirà per fer pujar els preus.La vinya comença estar a punt de vermar.L'aigua d'agost fa espès el bosc.És temps de sembrar faves primerenques, xítxeros o pèsols i farratge. Si plou l'agost a l'octubre hi ha un esplet d'esclata-sangs i hem de visitar els agres.Les figues i les garroves son també collides per l'agost.S'està millor a la sombra que fent solcs.